NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 10/10/2018

Přiznám se, že tento článek jsem měla rozdělaný už v létě a dostávám se k němu až teď. Předělávala jsem svou šatnu, začínalo se podlahou, vyměnil se nějaký nábytek a taky doplňky. Pověsily se závěsy, v galanterii jsem si na závěsy koupila velké stuhy a po letech jsem to konečně dotáhla. Neměla jsem v šatně ani přechodovku (podlahovou lištu mezi dvěrmi), doděláné garnýže a taky jsem si konečně pořídila roletu na okno, kterou jsem nedokázala nikde sehnat. Na to se ale mrkneme v dalším již připravovaném postu. Dnes mám pro vás jen útržky, moje poklady a cennosti. Nějaké to inspo. 


Protřídila jsem si spoustu věcí, včetně šperků. Přiznám se, že jsem některé věci už bez milosti vyhodila. Oblečení i bižuterii a další věci, které jsem doma skladovala a neměla jsem na to už žádné místo. Není to tak dávno, co jsem vezla plné auto věcí potřeným, to jen pro rejpaly. Ale teď jsem spíš vyřazovala krámy a taky věci, které mi třeba připomínaly minulost a věděla jsem, že už je stejně nikdy neužiju. Nevím, asi už to chtělo vyhodit věci staré nevím kolik let. 


Tyto stojany jsem měla tři, narvané oblečením. Teď mám dva a z toho jeden je plný oblečení, které mi podarovala kamarádka a které jsem posháněla kde to šlo na letní focení v extreriéru. Focení nejen modelek je můj velký koníček, fotím ráda jak už jsem zmínila exteriér a k tomu mám připravené nádherné šaty, topy, úžasné a vzácné kousky. Čili své věci jsem protřídila a nyní mám jeden stojan s oblečením, které opravdu nosím. Méně oblíbené kousky jsem šoupla do skříně, kterou mám v šatně. A v horním patře domu mám hozený ještě třetí stojan a na něm zimní bundy a kabáty. 


Prádlo a všechno krajkové, cokoliv mě napadne hledám většinou na Lascana-Shop.cz, jsou i značky jako Calvin Klein, různé sportovní prádlo, noční košile a další. Teď se koukám po dobrých a pevných legínách na podzim, které by se hodily i k šatům, ale nesmí být průhledné, výběr je tam slušný, tak uvidíme, asi sáhnu po těchto, jsou to punčochy, opět Calvin Klein, ale tím spíš mi vydrží.




Oblečení máme jakš takš za sebou a teď se dostáváme k mým produktům, které mi zabírají hooodně místa. V šatně mám okno s hlubokým parapetem, který je zasládaný kosmetikou, štetci, čelenkama a vším možným. V koupelně pak mám jen odličovač, pleťový krém, olejíček na vlasy a další. Jinak mám všechno na tomto parapetu a snažím se to všechno dávat jen na jedno místo. Nemám ráda, když mám kosmetiku poházenou úplně všude. Ještě mám toaletni stolek, u kterého se češu a líčím, tam mám převážně jen dekorativku. Hodně místa zabírají i parfémy, což je jedině dobře! Moje oblíbená Daisy už pomalu dochází, ale hned vedle ní čeká nový nástupce, Chanel Gabrielle.


Fén, žehličky na vlasy (mám dvě, jedna mi asi nestačí), kulmy samozřejmě znečky Remington a hřebeny Dtangle mám také v toaletce, můj stolek má dvě větší skříňky, takže se tam všechno vejde. Jsem vděcná za každý úložný prostor. Mám strašně moc věcí, ráda křečkuju a je to někdy síla to všechno dobře a prakticky udkladnit. Na spoustu věcí časem i zapomenu a nevím, že je vůbec mám. Jsem detailista a jsem ráda, že i fén mi ladí. Na tohle si prostě potrpím. Jak se říká, je potřeba si to udělat hezký! 


A můj kit. Kufřík mám menší, nebo spíš střední. Před tím jsem měla obrovské hovado, ale zabíral mi dost místa. Proto jsem pořídila menší kufr a dekorativku jsem zredukovala. Mezi mé oblíbené značky v kitu patří hlavně Note, Nyx a Inflot. Pokud jde o ty vzácnější kousky, pak je to převážně MAC, Yves Saint Laurent nebo Tom Ford


Střevíčky Vivienne Westwood, mám je už pár let a pořád voní. Tehdy jsem si je kupovala ještě na mateřské dovolené. Ty tyrkysově zelené moc nenosím, ale ty oranžové se mnou zažily hodně. Posledně jsem je měla na koncertu Rickyho Martina. V záběru můžete vidět i jednu z mých sukní, ruční práce, Lovelytulle. 


Kabelka Storm byla na blogu celkem nedávno. Je to vděčný a elegantní kousek. Je prostorná, vejdou se do ní i dokumenty, je pevná a má zlaté kování. Klopnovky mám moc ráda. 



Tady je můj nejdůležitější šuplíček. Mám v něm ty nejvzácnější produkty, šetřím si je, ale v poslední době se snažím všechno používat, protože je škoda se na to jen koukat. No ne? Já si věci tak moc vážím, že je pak ani nepoužívám, je to hrozná vlastnost. 


Moje šperkovnice Therese, konkrétně se jmenuje Rose. 




Stolek je v krémové barvě, naštěstí ve stejném odstínu jako válenda, kterou v šatně nově mám. Odstíny mi vyšly dobře. Jak vidíte, ty skříňky jsou velké, vejde se tam s přehledem ten fén, laky na vlasy aj. Jsou tam ale i poličky, které tam můžete mít, ale nemusíte. 


Stuhy na závěsy jsem vybrala ty nejširší, v šedé barvě, byť jsou závěsy béžové. S vybavením šatny mi pomohli i přátelé. Závěsy, garnýže, tapety, šaty na fotografování a spousta dalších věcí. Všem velký dík! Tapety sice ještě nejsou dodělané, ale brzy se do toho dám, těším se na to. 




Tenhle stoleček mám moc ráda. Hodně ho přesouvám. Momentálně je u postele, dávám na něj časopisy, kytky a další věci. 



Nebudu to dál okecávat, šatnu ještě nafotím, něco dodělám a uvidíte zase něco víc. Mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov