RANDOM

By Elizabeth Lore - 10/22/2018

Jupí, konečně je období pálení svíček. Zatím jsem si objednala sladké a květinové vůně, ale v zimě prubnu vůni perníčků, štrůdlu a kašmíru. Yankee Candle zřemě způsobují závislost, protože jedna nestačí, sotva mi nějaké dorazí domů, už mám vybrané další. Objednávám si ty největší velikosti, cenově jsou nejvýhodnější a hlavně jsou skvělým doplňkem do domácnosti. Mám je na stolech, na parapetu u okna, v šatně na toaletce a asi si nějakou dám i do koupelny, v zimě se ráda koupu při svíčkách.


A další výhodou těchto svíček je, že intenzivně a dlouho voní i když nehoří. Vybrala jsem si mou nejoblíbenější vyloženě životní vůni, Fresh Cut Roses, voní jako opravdové čerstvé růže v květinářství. A pak tu mám ještě Summer Scoop, boží zmrzlina.


Nedávno jsem na blogu měla článek s produkty pro tvarování obočí. Ale tento produkt mě lákal, protože mi připomíná Ka Brow od Benefitu, jen je mnohem levnější. A závěr? Je super. Gel na obočí Nyx je třeba hrozně kluzký, takže je těžké být se štětečkem přesná. Ovšem tato pomáda L’Oréal Paris Paradise Extatic je srovnatelná s Benefitem, konzistence je ideální. 


Moje nová Elega, jedna z prvních kabalek této značky, tedy pokud jde o kolekce Dany Morávkové. Měla jsem ji na gala večeru Czech Social Awards. Je skvělá s popruhem na rameni, přes tělo, ale i na rameno jen na řetízku. Popruh je tedy odepínatelný. 




Střevíčky. Už aby bylo zase hezky, křížení na nártu se mi strašně moc líbí, konečně nějaké takové mám. 




A tady máme na závěr článku něco speciálního. Paletka Petry Lovely Hair. Konečně se mezi světově známé blogerky zařadila i češka, je to skvělé a mám z toho vážně radost. Paletky blogerek sbírám, to dobře víte a tuhle jsem samozřejmě musela mít taky. Nejdřív mi ji vyprodali, ale našteští byla na Notinu hned zase skladem. Balení je černé a matné, napís metalický, moc se mi líbí. Petru jsem viděla poprvé osobně celkem nedávno na již zmiňovaném gala večeru Czech Social Awards a musím konstatovat, že z ní září super energie, snad v tomto blogerském světě ještě dlouho vydrží a nenechá se odradit rejpáním lidí. Dokonce znala můj blog, mé jméno a to zahřeje u srdíčka, né že ne! 


Paletka mi připomíná paletky Huda Beauty, což není nic proti ničemu. Naopak, Hudu jsem si chtěla koupit, ale teď už nemám tu potřebu. Tohle je skvělá paleta, ty barvy jsou boží. 



Názvy odstínů jsou v paletce přímo u jednotlivých odstínů. Tady je vidět praktičnost českých žen. Je vidět, že Petře nebylo nic jedno a chtěla to mít tip ťop. 



A pro dnešek je to všechno. Mějte pěkný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov