Dárkové balení z Notina!

By Elizabeth Lore - 12/02/2018

Všem přeji pěkný den! Jak si užíváte vánoční období a první sníh? Letos jsem se opět na Vánoce těšila, poslední roky si svátky užívám, těším se na zdobení stromečku, dneska jsme dostali i perníčky, prcek je moc hezky nazdobil a já se můžu dát do psaní. Mám tady kávičku, pálím Yankee Candle s vůní Summer Scoop (voní hodně sladce, byť je to letní vůně, pálím ji teď) a v krbu praská dřevo. Mám malou chvilku na dnešní článek, za chviličku příjdou hosti! Dnes vám chci ukázat svou poslední objednávku na Notinu, kterou jsem si nechala hezky zabalit. Krabice je hodně velká, robustní a pevná. Motiv je vánoční, můžete si ale vybrat podle sebe, mají spoustu barev. Teď během Vánoc určitě doporučuji využít dárkové balení, stačí na konci objednávky kliknout na dárkové balení a vybrat si. Já jsem váhala mezi černou a bílou. Na krabici je veliká stuha, která spojuje horní a dolní část, krabice je tedy výklopná (nemá samostatný poklop, který sundáte). Uvnitř byla černá výplň, ve které už byly naskládané produkty. 


Objednala jsem si několik levnějších produktů. které jsem chtěla už nějakou dobu vyzkoušet. 


Přípravky proti padání vlasů Intensive Hair Therapy jsou šíleně levné, vejdete se do stovky. Vzala jsem si olejíček a sérum ve spreji. K olejíčku je i pipeta. Olej se dává do konečků a do délek vlasů. Sérum se dává do ručníkem vysušených vlasů. Pokud jde o vůni, ta není vábná, taková bylinková, ale u léčiv a přírodních produktů je to běžné a vůbec mi to nevadí, hlavně ať to vlasům pomůže. Vlasy mi poslední rok neskutečně padají, jak při mytí vlasů, tak při česání, je to hrozné. Nikdy to nebylo tak intenzivní, takže doufám, že jsem vsadila na správné produkty, protože se mi nejednou osvědčily levnější produkty, kde neplatíte za obal a značku. Tak uvidíme. Taky tu mám pleťový krém Bioderma Hydra, který mi doporučila kožní lékařka na mé občasné problémy s akné. Je určen pro mastnou pleť, pleť tedy hydratuje, ale vůbec nemastí, je to skvělá konzistence, hned po prvním použití máte pleť pružnější a zdravější. Měla jsem spoustu vzorečků, takže ho mám už vyzkoušený, byla to jistota. Používám ještě Bioderma AKN, ten je lehce štiplavý, ale pleť záměrně hodně vysušuje, používám ho pokud možno spíše lokálně. 



Pěny do koupele Bubble Bath Avon mám ráda už od malička. Vždycky si je kupovala moje starší sestra a já se nemohla nabažit tou vůní. nejraději mám růže, ale na letošní zimu jsem zvolila vanilku s karamelem. 


A pro dnešek to bude všechno. Doufám, že se vám mé tipy na dnešní produkty budou třeba také hodit a mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov