NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 6/10/2019

Všem vám přeji pěkný den, dnes tu mám opět nákupy a novinky, ale bohužel už poslední, tedy na nějakou dobu. Uvidíme, co zase nahromadím a objevím. S příchodem jara a blížícím se létem jsem hledala různé novinky, neustále. Většinou cokoliv, co se třpytí, ale k tomu se ještě dostaneme. Začneme vlasovkou, L'Oréal Colorista je super řada této značky, zkoušla jsem i barvy, odbarvovače, ale konečně mám svého kadeřníka, takže tohle už nechávám na něm. Objevila jsem tento silver šampon, je dražší než moje oblíbená Schauma, ale je super. Ráda produkty na vlasy střídám a myslím si, že to vlasům jen prospěje. Hlavně ten obal je podstatně lepší, Schauma působí jako přípravek pro muže a ženy v důchodovém věku. A co si budem bublat, obal prodává. Když už mi ty přípravky v koupelně stojí klidně několik měsíců, tak ať nějak vypadají, no ne?




A dostáváme se k mým třpytkám L'Oréal Professionnel. Tento olejíček jsem jednou zahlédla v diskuzi vizážistů a byl hodně doporučovaný a opěvovaný. Je to suchý olej na tělo i vlasy, nádherně voní. Překvapilo mě, že je balený ve skle a přišel i s krabičkou. Za tu cenu jsem čekala jen plastovou lahvičku, ale byla jsem mile překvapena. Uvnitř je kovová kulička, která olej se třpytkami perfektně promíchá, to promíchání je důležité, protože si jinak všechno sedne a při aplikaci je to pak znát, když lahvičku pořádně neprotřepete.



Takhle vypadá jedno stříknutí.


A po rozetření.


Památka na event ve Švýcarsku, kupodivu ho i nosím na opalovačku na zahradě. 


Sluneční brýle pro tento rok. 



A mám i jedny nové dioptrické. Leopardí jsem chtěla vždycky. Jsou drobnější než ty moje klasické černé, ale líbí se mi.




Schválně, kolik máte doma opravdu kvalitních kožených lodiček? Krásné klasické lodičky ECCO, ideální podpatek. Výska i tvar. Poprvé jsem si je vzala na nejlepší akci tohoto roku, Global Social Awards.


Pak tu mám po delší době ještě paletku Estée Lauder, která obsahuje oční stíny a dvě tvářenky. Ale ukážu vám ji asi ještě v samostatném článku. 


A nakonec dva produkty značky L'Oréal Paris, kterých teď bylo všude plno, všude se o nich mluvilo a já je mám konečně doma. Začnu peelingem. Měla jsem v minulosti vzorečky toho čokoládového, já čokoládové vůně u produktů moc nemusím, pouze u tělových krémů. Ale mám doma tento zelený s kiwi, neskonale svěží sladká vůně, chuťově taky supr (při peelingu rtů jsem jaksi neodolala) a hlavně mi sedí jak prdel na hrnec. Pleťový peeling je důležitý (v rozumné míře). Já mám občasný problém s akné a pupínky. Zkusila jsem při koupeli na vyčištěnou pleť tedy tento cukrový peeling v malm množství a měla jsem pleť takovou suchou, nemastnou, což se mi líbí. Suchá kůže na již zahojeném akné byla pryč a pleť tak byla kompletně vyčištěná a hladká. Je to čistící peeling proti černým tečkám, ale na tohle potřebuju ještě víc času, až uvidím výsledky. Chuťově je dobrý hlavně díky výběru 3 druhů cukrů, ale je škoda ho jíst, lepší spíš pro pleť, to dá rozum.



Další nemálo známý produkt je Hydra Genius, hydratační pleťová péče pro normální až smíšenou pleť, já jsem ta smíšená, takže jsem se na něj těšila. Používám něco podobného od Clinique za několikanásobně vyšší částkul, takže jsem si říkala, že by nebylo od věci najít jinou alternativu za příznivější cenu. Obsahuje extrakt z aloe vera s důležitými minerály pro hydrataci a kyselinu hylauronovou. Ihned se vstřebává, stejně jako ten od Clinique. Je tím pádem super před použitím MU. Je určený pro každodenní použití, ráno i večer.


 A to by bylo k dnešním novinkám vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov