MŮJ LOOK NA GLOBAL SOCIAL AWARDS 2019

By Elizabeth Lore - 6/03/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás něco málo k mému líčení a účesu na Global Social Awards 2019. Samozřejmě jsem se líčila sama, česala jsem se sama a docela jsem se bála, jak mé aktuálně nejoblíbenější a vcelku laciné produkty obstojí v záři reflektorů, před kamerou atp. Ale řekla jsem, že se nalíčím úplně normálně, jako každý den. Na poslední chvíli jsem si ještě dala výraznou rtěnku a dobře jsem udělala. Mám velikost radost jak výsledný look vypadal. Často se mi na focení stává, že se mi projeví chyby, třeba nedobře upravené obočí (s tím mám problém nejčastěji), ono to v zrcadle může vypadat ok, ale pak fotka pod světlem, s bleskem a vidíte sebemenší detail. Ovšem tento večer se všechno vydařilo a já jsem pyšná hlavně na svoje produkty, které mnozí odsuzují, většinou kvůli nízké ceně, nic jiného v tom dle mě není. Obočí mám nyní asi měsíc vytetované, dokresluji lehce tužkou NYX. Oči jsem zvýraznila pouze tužkou na water line, konkrétně jen horní víčko water line a spodní pouze vnější část oka water line, vnitřní koutky očí jsem už nelíčila. Na spodní víčko jsem nanesla tmavý oční stín, takřka černý, pouze od středu do vnějšího koutku oka, mezi řasy. Nalepovací řasy vůbec nepoužívám, stačí mi jedna vrstva řasenky.



TVÁŘ Make-up Maybelline Affinitone, odstín 24 Golden Beige, transparentní pudr Dermacol Invisible, rozjasňovač/bronzer NOTE Terracotta Powder, odstín Mocha Taste

OČI Oční stíny TheBalm Nude Beach, černá tužka na oči YSL a černá řasenka YSL Vinyl Couture

RTY Matná rtěnka Yves Saint Laurent Tatouage Couture, odstín Unconventional Coral

OBOČÍ Tužka NYX Precision Brow Pencil, odstín 01 Blonde

A poslední info k mým vlasům. Vlasy jsem si jednu dobu natáčela často. A teď jsem se k vlnám vrátila. Minimálně jednou týdně si vlny udělám. Lokny jsem vytvořila žehličkou Remington PROluxe, vždycky beru prameny postupně, co mi příjde dřív pod ruku, to prostě natočím. Nakonec jsem vlasy zafixovala lakem na vlasy. U pěšinky mi vždycky poletují baby vlásky (možná jsou jen oškubané barvenim, to se neví), takže decentně uhladím voskem, voskem pak promnu i pramínky podél obličeje. Ale opravdu decentně, jinak ty vlasy strašně splasknou a budou mimo jiné nechutně slepené. Já bych to nednesla, takže to s lakem ani jinými tužícími přípravky nepřeháním.

ŽEHLIČKA Remington PROluxe

LAK Tigi Bed Head, Hard Head

VOSK Tigi S Factor, Creamy Molding Wax


A to je všechno, popsala jsem to snad dost detailně! Mám z toho radost. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov