RHINOPLASTIKA - PŘED A PO

By Elizabeth Lore - 6/24/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás fotky před a po. Moc jsem se na dnešní článek těšila, protože vám můžu ukázat finální výsledky operace. Hojení nějakou dobu trvá, je to velmi individuální. Modřiny jsou samozřejmě máte nějakou dobu, ale ve většině případů už po měsíci můžete normálně mezi lidi, jen je třeba být opatrná a nos si hlídat. Já mám za sebou už jeden festival, který jsem si s novým nosem nemohla nechat ujít, božský Alan Walker. To byla s mým novým nosem obzvlášť výzva, protože se musíte všem a všemu vyhýbat. Všechno dobře dopadlo, mezi lidi jsem se ani nedostala a byla jsem v klidové zóně (rozuměj VIP), kde o mě bylo skvěle postaráno a vyhla jsem se davům. Ale zpátky k mému nosánku, mám z něj radost a opět se dostávám k zásadní myšlence a závěru - že já jsem na rhinoplastiku nešla už dávno! Vyndávání tamponády jsem se obávala, ale byla to velká úleva, normálně dýchat nosem, novým nosem! Výsledek po operaci je úplný až po nějaké době, ten progres může trvat klidně jeden rok. V potaz je třeba vzít i otoky. Já musela nos po operaci masírovat a vyvíjet jemné tlaky prsty, toť vše. Nos jsem tedy dokumentovala. Byla třeba nos zůžit a odstranit i hrbolek. Na fotkách jsem odlíčená a myslím, že je mnohem lépe viditelný hrbolek nosu, šířka nosu. Myslím, že díky tomu jsem měla i pytle pod očima, ten široký nafouklý nos, vlastně křídla nosu.

V předchozím článku jsem vám ukazovala fotky nosu před operací, zde jsem tedy nalíčená.





Posledně jsem vás odkazovala na léky proti otokům, tady jsou. Aescin-Teva, dvě tabletky třikrát denně první dny po operaci, kdy máte otoky. Pak už to není třeba. A hlavně dodržovat pitný režim.



Tady jsou další záběry nosu, tentokrát zase odlíčená. Líčením se totiž hodně schová a tak bych byla nerada, kdyby nebyly nedostatky dostatečně znatelné. Nos nebyl rovný, nejlépe je to vidět na fotce zepředu, byl trošku vypouklý, na pravé straně víc.




A takhle už vypadá nos ihned po sundání sádry. Dojela jsem domů z kliniky, po dlouhé době jsem se nalíčila a i s otokem tomyslím vypadá hezky. Nos se ještě víc srovná, mám otoky u kořene nosu a pod očima, modřinky už žloutnou a ustupují. Léky beru pořád třikrát denně a kontrolu mám za měsíc. Psali jste mi dotazy ohledně ceny, čemuž rozumím. Já jsem měla kompletní rhinoplastiku, takže jsem to neměla nejlevnější, ale například měkká část nosu je levnější. Operace se vším všudy stála v Perfect Clinic 43 800,- a předoperační vyšetření na klinice stojí 2000,-. Ale já jsem si to oběhala, zašla jsem si k obvodní lékařce a pak na EKG, na nejbližší kliniku. 






Přeji vám krásný den! Vpřípadě dalšch dotazů mi pište na Instagram! Tam na vás čekám a děkuju všem za zpětnou vazbu, tolik reakcí a podpory jsem ani nečekala. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov