Hledání správného odstínu s Lancôme Teint Idole Ultra Wear

By Elizabeth Lore - 7/01/2019

Vybírání toho správného odstínu mě dokázalo vždycky slušně potrápit. Díky tomu jsem se bála hledat nový typ makeupu, protože jsem se strachovala, že neodhadnu odstín a makeup mi bude doma ležet ladem. Což se mi stalo mnohokrát. Vždycky to řeším tak, že namíchám tmavší se světlejším, nebo nosím ten tmavší přes léto, když jsem opálená, abych ho vyplácala. V dnešní době se mi to už každopádně nestává, vzorečků je všude dost, nové makeupy mají většinou i nabídku vzorků, tedy balení vzorků podle kterého si můžete doma v klidu vyzkoušet, který z nich je ten nej. S nesprávným odstínem makeupu naděláte hodně škody. Správný odstín je u líčení to nejzásadnější. Jako vizážistka jsem se učila správně odstín odhadnout. Kolikrát mě někdo líčil a ještě se mi nestalo, aby mi vizážistka dala správný odstín, bohužel. Ale mám pro to pochopení, také mi to dělalo problém.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear je dlouhotrvající makeup s ochranným faktorem SPF 15. Na to opravdu hledím, jelikož chci mít pleť chráněnou. Mimo to svou pleť aktuálně ošetřuji IPL epilátorem a moje pleť potřebuje obzvlášť ochranu před slunečním zářením. Nejen, že je tento Lancôme dlouhotrvající a má výdrž celých 24 hodin, ale také absorbuje nadbytěčný maz, takže pro mastnou pleť skvělá věc (mě se vždycky leskne jen čelo). Zakrývá zarudnutí pleti, hezky sjednocuje, vyplní póry i bez báze a poradí si i s pupínky (korektor není třeba). Dokonce udržuje přirozené PH pleti, dnešní makeupy už jsou jako pleťové krémy, pro pleť víc a víc přínosné. Tato schopnost je mu dána speciálními pigmenty v jeho složení, které se nazývají NAI, ty udržují správné PH pleti a dávají makeupu krycí schopnost po celý den.




Nejdřív mi dorazil veliký balíček se vzorečky všech odstínů. Vybírala jsem mezi těmito odstíny, nejradši bych si něco i namíchala, ale musím říct, že se mi moc líbil odstín Beige Cristallin a také Beige Peche.




Momentálně se vůbec neopaluji už delší dobu, takže jsem bledá, byť to tak na fotkách nevypadá, občas se natřu samoopalovákem. V létě se ale zase opálím, aniž bych se nějak snažila, takže já mám vždycky v zásobě vícero odstínů. Tento MU je výborný, určitě super věc na eventy, svatby, večírky. Doporučila bych nanášení plochým štětcem na makeup. Dodává pleti matný vzhled, ovšem já i tak používám transparentní pudr, jsem na něj zvyklá a bez něj se neobejdu.



Jak se vám líbí? Za mě je super, je celkově moc krásný, na obaly já koukám. Zatím vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E.


    • Share:

    You Might Also Like

    2 komentárov