RANDOM

By Elizabeth Lore - 7/15/2019

Všem přeji pěkný letní den! Dnes mám pro vás kompletní nákupy a novinky, které jsem za poslední dobu stihla nasbírat, snad jsem na nic nezapomněla. Ze Švýcarska jsem si dovezla kufr plný nových kousků do šatníku, včetně spodního prádla a botiček. Botky jsem vám předvedla v nedávném článku a dneska vám ukážu zase něco jiného. Je toho hrozně moc, takže vše fotím příležitostně, když se mi něco dostane pod ruku, tak rovnou vezmu zrcadlovku a vyfotím to i na blog. Třeba tento kabátek se zvířecím vzorem, vrací se zpět do módy. Ale záleží na střihu a typu oděvu. Rozhodně se mi nelíbí třeba hadí lesklé kabelky nebo leopardí bavlněné obyčejné šaty. Nevím proč, ale jen na některých modelech mi zvířecí vzor nevadí.


Pak tu mám první brýle, které jsem si koupila už s novým nosem! Což zní dost zvláštně, ale já tyhle maličkosti po rhinoplastice prostě prožívám. Mohli jste je vidět už na mém Instagramu, kde je mám na obličeji. Ovšem jen na fotku, zatím žádné brýle nenosím.



Pak se vám chci pochlubit dárečky z Notino eventu v Brně. To byl jeden z mých nejhezčích výletů. Bylo strašné horko, obličej se mi roztékal, nos otékal, sádra připevněná páskou sotva držela, lepidlo jsem měla rozpatlané díky horku i na čele, ale stálo to za to! O Notino výletu jsem psala celý článek, tak s tím nebudu zase prudit. Ale chci vám ukázat jaké pěkné věci jsem dostala! Ono to totiž nebylo jen tak. Každý si měl vybrat z velké spousty tašek a každý tam měl něco odlišného. Jsem hrozná, mám ráda různá překvapení, s taškama jsem třásla, vážila jsem je, protože nejtěžší věci jsou nejlepší. No, strašně mě to bavilo, těšila jsem se co tam asi bude! Všechny jsme si začaly vybalovat dárečky a já už viděla YSL krabičku a začala jsem jásat. Jsem ten typ, co neumí brzdit emoce a potlačovat radost. Docela jsem křepčila, no co! Byť mám zásobu parfémů, miluju když nějakou vůni dostanu, když se mi dostane do rukou něco, co jsem si sama nevybrala, máte to taky tak? Ta vůně je úžasná, dokonalá. Voním se s ní jen tak doma, i když nikam nerazím. A takhle poznám, že mi vůně opravdu sedla. Je totiž absolutně nevtíravá a pozitivní. Jmenuje se Yves Saint Laurent Mon Paris Floral. Kolem uzávěru má stužku, zlatou sponu se znakem YSL a na mašličce jsou dvě květinky z čirých kamínků. Byla představena tento rok a je to květinovo-ovocná vůně. Možná udělám recenzi nebo nějaký článek o Yves Saint Laurent produktech, protože jsou kousky, které mám moc ráda už i přes 10 let!



Ještě malý rozprašovač parfému do kabelky, na odstříkání oblíbeného parfému. Musela jsem si pak objednat ještě jeden. Stihla jsem Notino akci, kdy je dávali k objednávkám. Jejich akce si pravidelně hlídam, často tam jsou i různé dárky. Posledně mi přišla Maybelline osuška k vodě, obrovská kulatá. To vám v obchodě nedají, takže za mě jedině objednávky s dárky.


A pak jsem měla v tašce kabuki štětec a tuto sadu štětců s kosmetickou Notino taštičkou z kolekce Glamour. Ale abych byla přesná, sadu štětců jsem vyměnila s kolegyní blogerkou za taštičku, kterou už doma mám, protože tyhle taštičky jsem si objednávala hned jak se začaly prodávat. 


Hit tohoto léta, mušličky. Měla jsem je vlastně jen na jedné akci a pak jsem je poslala dál. Bohužel nesnesu v uších bižuterii, jen zlato. S těžkým srdcem jsem je oželela.


Něco z knižního světa Albatros, jak je tomu u mě zvykem. Objevila jsem moc pěknou knihu pro přítele, Legendy našich silnic. Já autům moc nerozumím, ale on je autíčkář tělem i duší. S radostí si ji prolistoval a o prázdninách má co číst při odpočinku na zahrádce! Zatím se mi daří pro všechny vybírat knízmky tak, aby je opravdu zaujaly a nezůstaly ladem. Mám radost, když děti i dospělí sáhnou po knize namísto telefonu.




A něco z Victoria's Secret. Perleťové třpytivé prádlo, podprsenka je zajímavě řešená, vytváří super výstřih, na boku má jemný zip, takže se samozřejmě nemusí složitě zapínat ve výstřihu. Na zadní části je jemná krájka bez kostic, takže na zádech nijak nepřekáží.




A nakonec tu mám krásnou záležitost. Moc dobře víte, že jsem svíčková a pálím svíčky i vosky celoročně. Jistý čas jsem se zasekla na Yankee Candle, ale projela jsem všechny svíčky na Notinu a už mám slušný seznam, co všechno musím nutně mít (mluvím jen o svíčkách). Začala jsem touto obrovskou svíčkou Woodwick, konkrétně Island Coconut s dřevěným knotem. Svíčka má sice něco přes 450 gramů, ale je obří. Doporučuji při výberu svíček i difuzérů dohledávat i reálné fotky, protože pak vidíte, jak velké doopravdy jsou a já mám ráda co největší svíčky. Líbí se mi i ten tvar a luxusní dřevěný dlouhý knot, vypadá to kouzelně když se zapálí a postupně rozhoří. Vůně je hodne intenzivní. Má i dřevěný uzávěr s logem, podle mě super tip na dárek mimo jiné. Asi začnu střádat zásoby na Vánoce, což dělám každý rok (nakupuju už v létě, minulý rok jsem začala v srpnu).




Pro dnešek je to už všechno! Randomy teď zas budou, nákupy a novinky taky. Ale začnu psát víc recenzí, taky mě napadlo udělat nové posty se spotřebovanými produkty, ale už teď mi děla trošku problém ty prázdné obaly schovávat, tak uvidíme! Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov