NOVÉ PRODUKTY MAKE-UP REVOLUTION

By Elizabeth Lore - 12/08/2021

Všem vám přeji krásný den, jak si užíváte adventní čas a konečně ten nádherný sníh, který máme venku? Já tu mám konečně pár nových produktů dekorativní kosmetiky, které jsem konečně rozbalila a naplánovala jsem si nějaké líčení k vánočnímu stromečku, protože nová paletka Make-up Revolution je pro to jako stvořená a byla by velká škoda ji nevyužít. Ale všechno postupně. Doufám, že se vám budou dnešní novinky líbit. Mám tu i štětce na líčení, jeden na tvářenku a oční stíny. Také tu mám fixační sprej na make-up, který mi nedávno došel, takže nový moc ráda vyzkouším. A také zajímavý produkt, kterým je lepidlo na obočí, se kterým můžete vytvořit různá umělecká díla na obličeji. Vše vysvětlím. Tak tedy, co tu máme? 


Sculpting Powder - štětec na tvář

Skosený štětec na tvář, používám ho na bronzující pudr i tvářenku. Se skoseným se mi pracuje mnohem lépe než s tím klasickým. Vlákna jsou uměla, takže jsou štětce krásně hebké. Ty z přírodních štětin jsou docela hrubé a úplně je v oblibě nemám, ovšem pro některé typy produktů se hodí spíše ty přírodní štětiny. Hodně záleží i na tom, s čím je člověk zvyklý pracovat a co mu vyhovuje. 


Create Fluffy - štětec na oči

Zakulacený tenký štětec na oči je dobrý na vnitřní koutky očí a také na blendění tenčích linek. Je to praktický štětec, se kterým se dá dobře kouzlit. Štětce mají krásné provedení, jsou lesklé, kovové a mají i pečeť s logem značky. Jsou opravdu povedené. 



RE-LOADED Dare To Divulge - rozjasňovač

Moc hezký a lákavý produkt, rozjasňovač, který je jemně zlatavý a dodá pleti i lehký vzhled opálení. Takový typ rozjasňovací využívám také místo brožujícího pudru. 


Conceal & Define - tekutý korektor

Tekutý korektor v moc pěkném balení, štěteček je poměrně široký. Což je u korektoru praktické, například u lesků na rty jsou tyto štětečky pro nanášení užší, ale u korektoru to přímo nesnáším, produkt se pak po pleti jakoby nerozlije a spíš se tím tenkým štětcem jakoby bodám, po pleti hezky nesklouzne, když je ten štěteček moc úzký. Takhle se hezky nanese a rozmázne, naprosto ideální záležitost. 


Forever Flawless Dynamic Serenity - plaetka očních stínů 

Tato paletka očních stínů mě překvapila svým balením, je v takovém jakoby koženém obalu, obal je matný a ten povrch je opravdu zajímavý. Uvnitř paletky jsou pak krásné odstíny hnědé, béžové. Také je tu velmi praktický takřka sněhově bílý odstín, také mě potěšil zlatý třpytivý odstín a matný vínový, lehce hnědý. A obzvlášť mám ráda ten jemný broskvový odstín, ten používám často přes celé oční víčko, je to krásná barvička. 


Hydrate & Fix - fixační sprej 

Tento fixační sprej pleť zmatení a zároveň jí udrží hydratovanou. Složení s kyselinou hylauronovou napumpuje pleť a zároveň zafixuje make-up na celý den. 


Creator Brow Block - lepidlo na obočí 

A teď už se dostáváme k velice zajímavému produktu. Je to lepidlo na obočí, které skryje obočí naprosto dokonale. Hodí se například na Halloween, kdy si chcete líčením vytvořit nějakou masku a potřebujete schovat a pořádně zamaskovat obočí. Obočí pak bude zcela neviditelné. 



A to je k dnešním novinkám už úplně všechno. Notino nabízí spoustu produkty této značky a také značky Revolution PRO. Patří mezi mé oblíbené, stojí za to. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov