CHANDO

By Elizabeth Lore - 9/23/2019

Všem vám přeji pěkný den! Konečně mám hotový dlouho připravovaný článek s tímto krásným doplňkem do domácnosti, difuzérem značky Chando. Chando je moje nejoblíbenější značka, pokud jde o bytové parfémy. Místo vonných stébel je v tomto difuzéru kermická květina, která je nádherně a detailně propracovaná, ty květy působí opravdově a jsou hezký matné, což jim dodává punc luxusu. Lahvička je ve vysokém lesku, působí vyloženě jako zrcadlo. Kolem hrdla lahvičky je stužka, spíše provázek v takovém řekla bych indickém stylu s třásněmi. Na třásních je i stříbrná placka, přívěsek s logem značky Chando. Mile mě překvapilo, že jsou květiny keramické, čekala jsem spíše nějaký druh papíru nebo jiný materiál, ale rozhodně ne keramiku, je to opravdu krásná záležitost. Poprvé jsem pořídila Chando difuzér své kamarádce, takový menší opět ve tvaru květiny. Ovšem nabídka je pestrá, zajímavý je i kaktus a jiné tvary.



Difuzéry postupně uvolňují své aroma a vytváří tak v domácnosti příjemnou atmosféru a provoní celý prostor. Difuzér je na keramickém podstavci s menším žlábkem, ve kterém dobře drží. Ovšem i tak bych ho nedávala asi na stolek, aby se nepřevrhnul. U nás je to nebezpečné, takže zatím zdobí polici v obývacím pokoji. Je ale fakt, že na konferenčním stolku udělá parádu. Pokud jde o údržbu, určitě bych nedoporučovala žádné čistící ani leštící prostředky, nadělá to leda šmouhy. Používám jen hadřík jako na brýle, který jej nepoškrábe a vyleští, nic víc.


Balení je krásné stejně jako samotný difuzér. Přišel v obrovské krabici se zlatou stužkou, na krabici jsou zlaté tribaly a květiny. Pokud hledáte zajímavý dárek pro kohokoliv, tohle je to pravé. V krabičce najdete i náplň, která je samozřejmě značky Chando, ale Notino má k dispozici různé náplně, takže si pak můžete vybrat jakou chcete, pokud by vám tato konkrétní nevoněla. Pokud jde o nalévání, tedy doplňování difuzéru, v krabičce najdete trychtýřek pro plnění. Pokud jde o výdrž náplně, balení jsem tam nalila celé, difuzér mám doma dva nebo tři měsíce a ještě voní. Největší intenzita je samozřejmě ze začátku, pak už je ta vůně slabší.










Tady ještě pár detaiů květin.






Jak se vám líbí? Není to krása? Já mám samozřejmě nutkání vybrat ještě jeden, našla jsem si krásný celý matný v černé barvě, ale musím uznat, že jeden opravdu stačí. Tak uvidíme, ale spíš budu rozumná. Pokud jde o bytové vůně a parfémy, celkově osvěžovače, mám je ráda stejně jako parfémy, které vybírám pro sebe. Je to podle mě něco, co dodá domácnosti jiskru. Samozřejmě, že si vystačím i s klasickým osvěžovačem, ale vylepšit si domácnost něčím takovým, proč ne. Stejně tak mám ráda i vonné svíčky, a právě na Notinu toho najdu hromadu, jinde už ani nehledám. Pokud jde o cenu difuzérů Chando, jsou sice dražší, ale v nabídce najdete i levnější kousky, buď jsou menší nebo nejsou až tak načančané, ale zase pro někoho je takový difuzér kýč, což respektuji. A proto má Chando v nabídce opravdu spoustu typů a také vůní. Pro dnešek už to bude všechno a přeji vám všem krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov