Štětce Sigma baking & strobing

By Elizabeth Lore - 9/02/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes se vám chci vyloženě pochlubit něčím, co jsem přála ještě v začátcích mého blogování. Koukala jsem na zahraniční You Tube channely, například Dulce Candy, Carli bybel, Camila Coelho a pár dalších. Štětce Sigma byly něco, co u nás skoro nikdo neznal, ale já jsem je strašně moc chtěla, byly úplně boží, takový svatý grál. Sice jsem tomu vůbc nerozuměla, neuměla jsem se vůbec líčit, nevěděla jsem na co který štětec použít a celkově se mi zdálo nemožné, že bych tolik štětců vůbec využila. Ale stejně jsem je chtěla a vyrželo mi to až do dnešního dne, kdy alespoň vím na co který štětec použít.


Sama nerozumím tomu, proč mi to trvalo tolik let, než jsem si je konečně objednala. Jednu dobu u nás tyto štětce nebyly vlastně ani sehnatelné, pak jsem na ně nějak zapomněla a teď prostě asi přišel ten správný čas, netuším. Na Notinu jsem objevila v novinkách tuhle sadu za velice příznivou cenu, myslím, že počet štětců je ideální, už tak jich mám doma celkem dost a cena byla prostě lákavá, nebylo dál nad čím přemýšlet. Běžně se prodávají v takovém tubusu, no a ten mě taky pořád láká, takže ho snad brzy pořídím, možná bych štětce protřídila a vystačím si jen se Sigmou. Štětců v mém případě stejně není nikdy dost. Sama nevím, proč jich mám tolik a ani nemám problém pořizovat další. Z každé sady si většinou oblíbím jen některé. Nerada si hlavně zvykám na nové štětce na oční stíny, tam mi to trvá vždycky nejdéle, než se s nimi naučím pracovat.


Když si ve finále nějakou sadu vyberu a rozhodnu se ji pořídit, dívám se předně na plochý štětec na make-up, přes to nejede vlak. A klidně tu sadu koupím jen kvůli tomu jedinému štětci. Ovšem Sigma Beauty štětce jsou v mých očích prostě nejlepší, strašně jsem se na ně těšila. Už jen má dávná ikona beauty světa Camila Coelho, to byly časy, kdy jsem se všechno učila a byla jsem vyjukaná z každého detailu, u každé vychytávky.




Sada Sigma Beauty baking & strobing obsahuje pět štětců. Štětec na setření pudru F06, štětec na rozjasňovač F42, štětec na korektor F79, štětec na pudr F89 a malý štětec na pudr F89. Rukojeť je lakovaná, krásně o sebe jakoby cinkají, když je dáte všechny k sobě, mám to šíleně ráda, víte co myslím? Zasvěcení snad vědí, no a ti co nevědí to mohou snadno zjistit.


Štětec na rozjasňovač F42 (kupodivu je to jediný štětec na rozjasňovač který mám, když nepočítám jiné tvary, kulaté štětce a jiné, tento vějířkovitý mám jen jeden)


Štětec na setření pudru F06 (líbí se mi, že štětiny jsou jiné, tmavé, bílé a krémové, podle druhu štětce)


Malý štětec na pudr F89



Štětec na korektor F79 (tento kulatý štětec na korektor mě hodně zajímal, podobný ani nemám, na korektor mám různé štětce, ale takový ne, zatím jsem ho nezkoušela se přiznám)


Štětec na pudr F89 (tento plochý štětec asi použiju na nanášení make-upu, ta velikost je boží)



Jak se vám líbí? Mě osobně nadchla už samotná krabička, ty holografické nápisy na matné černé krabičce. Pro dnešek je to každopádně všechno a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov