RANDOM

By Elizabeth Lore - 9/09/2019

Všem přeji pěkný den! V dnešním randomu mám zase pár tipů na knížky, kosmetiku a jiné. Tuhle knížku jsem s sebou měla v nemocnici, tehdy mi vlastně včas před odjezdem do Prahy dorazila a tak jsem si ji vybrala jako společníka na večer. Marketing na Facebooku a Instagramu, knížka, která vám poradí jak využít naplno organický dosah i sponzorované příspěvky k tomu, aby váš účet prosperoval a rostl. Je to dobrá kniha i pro firmy a podnikatele. Přikládám i malý náhled obsahu knihy. Najdete ji na Albatros.



Olejíček Biosilk používám už léta letoucí. Pamatuju si, když mi připadalo zvláštní, jak je lhavika malá a k čemu slouží, komu se vůbec vyplatí kupovat něco tak maličkého na pár použití. Ale nebylo tomu tak. Lahvička dle zvěstí opravdu vydrží i měsíce, když ji správně používáte a naplácáte toho na hlavu zbytečně moc. Je to super jemný olejíček na vlasy, který vlasy uhlazuje, ale také chrání například před tepelnou úpravou vlasů. Je to takový ten olejíček, který vám náhderně uhladí vyfoukané nebo vyžehlené vlasy. Vypadají pak jako od kadeřníka.



Notino má občas akce na konkrétní produkty, k nim se vztahuje poštovné zdarma. Což byl právě tento případ. Vždycky jsem před foukáním a žehlením používala spíše spreje, ale byla jsem zvědavá jaký bude vlasový krém. Mám ráda vlasové krémy pro uhlazení vlasů, no a do mokrých vlasů před foukáním se mi taky osvědčil. Vlasy naštěstí nijak nezatěžuje. 



Další věc, kteoru používím roky. Už asi stárnu, v poslední době to používám nějak často tuhletu větu, ale zase si říkám, že je fajn, že se vrácím ke svým oblíbencům. Přitom jsem ten typ, co rád zkouší nové věci, ale samozřejmě je pár věcí, které si prostě ráda objednávám znovu a znovu. Tělové kokosové mléko Dove, obsahuje kokosový olej a mandlové mléko.


Ráda hledám nové hřebeny a celkově nesnáším, když má někdo roky starý hnusný oškubaný hřeben plný vlasů, které ani nejdou vyrvat ze štětin hřebenu ven. Hřeben měním vždycky, když se mi zdá opotřebovaný, má ohnuté nebo jakkoliv poškozené štětiny. Teď mám již nějakou dobu Dtangle, ale akorát vyšla tahle novinka Tangle Teezer na mokré vlasy, Wet Detangling Hairbrush. Nesnaším Dtangle nebo Tangle Teezer hřebeny bez rukojeti, takový doma mám, ale nosím ho jen do kabelky. Každopádně se s ním neumím dost dobře učesat, natož s ním třeba žehlit vlasy, myslím, že to je pak zaručené, že si spálíte ruce. Proto potřebuji vždycky hřeben s rukojetí, ale zároveň nemám ráda obyčejné klasické hřebeny (samozřejmě mají něco do sebe, ale já je nemám ráda). Naštěstí se vyrábí Dtagle i Tangle Teezer s rukojetí. A na mokré vlasy je úplně skvělý, vlasy pročeše jedním tahem až ke konečkům (na česání mokrých vlasů jsem háklivá, nemám to ráda, ale s tímhle hřeben je to v pohodě).






Asi po roce jsem dopotřebovala svůj transparentní sypký pudr, který jsem nijak zvlášť nešetřila. Nechápu jak to dělám, ale některé věci mi strašně dlouho vydrží. Ale některé naopak vůbec, tužku na obočí mám jen krátce, ta mi dojde celkem brzy, stejně tak make-up, ale tím vědomě nešetřím, hodně totiž pojme štětec a nemám ráda nerovnoměrné nanášení, takže tam toho plácnu rovnou hodně, občas to i přeženu a musím to setřít bokem (prostě plýtvám). No ale zpátky k pudrům. Tento Dermacol Invisible Fixing Powder je hodně vychvalovaný, chtěla jsem ho vyzkoušet. Ta textura není až tak jemná jak jsem zvyklá, jsem celkem rozmazlená, pokud jde o transparentní pudry, prostě náročná. Ale pleť vydrží hezky matná dlouho a make-up hezky zafixuje. Na pleti je ale čitelný, je to prostě jiné. Ale používat ho budu, nový hledat nechci, je dobrý. Hlavně za tu cenu, na jedničku. 





A pro dnešek je to vše! Mějte pěkný začátek týdne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov