Manufaktura - Vítr v plachtách

By Elizabeth Lore - 9/27/2019

Málem bych vám zapomněla ukázat novou pánskou řadu Manufaktura, která se nese ve znamení plachetnic. Plachetnice od malička miluji, trávila jsem u vody dětství, na lodích, na mole. Nikdy nezapomenu na plachetnici Orinto, bylo to úžasné a snad se k tomu jednou zase vrátím. Dnes je to nevídáné, člověk zjistí, že vlastně na nic nemá čas a zapomene na svoje zájmy a na to, co ho vždycky tak bavilo. Je třeba s tím něco udělat! 



V této řase je toaletní voda MEN & Sail, která má přímo pohádkové složení. S dovolením vám sem dám část popisu parfému přímo od Manufaktury, který je prostě okouzlující a mluví za vše.

Na obloze jen pár neškodných mráčků, průzračná vodní hladina, lehký teplý vánek příjemně šlehající do tváří. Paluba plachetnice voní exotickým dřevem a loď se pohupuje na vlnách. Z dálky doléhá svěží vůně limetek a mandarinek a nedaleko na březích rostou levandule a růže, které díky své omamné vůní jemně provoňují čistý vzduch. Někde v dáli možná čeká dobrodružství.


Zklidňující a hydratační balzám po holení s bylinami a kyselinou hylauronovou. Obsahuje unikátní bylinný komplex z šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu. Také ovocný beta-glukan, chmel, allantoin a panthenol.


Energizující a osvěžující sprchový gel, který je vhodný i na mytí vlasů. Obsahuje hlavně kofein, který je nejlepší pro růst vlasů, ať už pro muže nebo ženy. Složení je podobné jako u balzámu po holení. Rostlinný komplex z šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu a chmelu. Také pivo, již zmiňovaný kofein, mandlový olej, panthenol a ovesný beta-glukan.


A posledním produktem je tradiční tuhé Manufaktura mýdlo, které nikdy neztratí svoje kouzlo. Je zvláčňující. Někdo dává přednost tuhému mýdlu před jeho tekutou variantou a nedivím se tomu.



Pro dnešek je to všechno! Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov