NOTINO EVENT + mé vyjádření k pomluvám kolem Notina

By Elizabeth Lore - 10/07/2019

Všem přeji pěkný den! Minulý týden jsem byla na krásném eventu, otevření nové Notino prodejny v Praze, v obchodní pasáži Florentinum. Celé to bylo skvělé, potkala jsem kolegyně blogerky, skvělé lidičky z Notino rodinky a užila jsem si pěkný večer. U vchodu jsem byla přivítána úsměvem a skvělým šampaňským Mumm, které jsem kupodivu ochutnala poprvé (vím, jsem ostuda). Moc se mi líbilo podání chlebíčků, které se jmenovaly například kulajda nebo kuře na paprice, boží nápad vytvořit něco takového a hlavně tu chuť prostě takhle vychytat. Taky se to neobešlo již tradičně bez zajímavých a roztomilých sladkostí, tentokrát to byly perníčky ve tvaru kosmetiky, štětců a rtů. 


A víte co? Ptali jste se na to, jak je to s Notinem a tím, co tvrdí různé pseudo influencerky/blogerky. Abych to vzala nějak sakum prdum - zaujmout je těžké, ale tohle byl hodně nepovedený pokus. Opravdu si žádná firma takové velikosti nemůže dovolit prodávat padělky a podobně. Je to nesmysl, kravina a nechápu, jak někdo může věřit takovým kecům. U nás asi budou všichni neustále nespokojení a budou kafrat. Jsem samozřejmě ráda, že jste se mi ozvali, jsem za to ráda. Ale přes fakta nejede vlak. Společnost Notino je nejsilnější evropskou beauty e-commerce společností, působí ve 23 zemích a musí tak plnit veškeré přísné regule Evropské unie. Notino působí i v západní Evropě a například Francie, Itálie či Německo jsou země, kde absolutně není možné, aby na trhu působil tak velký subjekt s neoriginálními produkty. Levnější ceny mají proto, že vše distribuují z jednoho místa. Internet navíc nedává teritoriální omezení, tudíž negociace probíhají na evropské úrovni – vyjednávají se všemi partnery za 23 zemí, v úplně jiném objemu. Neřeší tak zastoupení pouze pro Česko, ale celou Evropu. Pokud ale i nadále věříte tomu, že nějaká Anča z horní dolní byla s někým na obchodní schůzce, kde ji vlastně klečeli u nohou a k tomu na sebe jménem Notina ten onen kydal hnůj, tak už nevím, co víc říct. Já si za Notinem stojím a je mi líto, že je náš národ někdy takový. Notino má prodejny všude v Evropě, ale tohle se řeší jenom u nás. Zajímavé. Ale teď už zpátky k dnešnímu postu, chci vás trošku provést mým večerem, takže se na to společně mrkneme! 


Zmiňované chlebíčky, tohle byla kulajda. Není to boží? A to jsem si myslela, že už mě nic nepřekvapí! Pití a jídla bylo dost. Příště se nebudu cpát a dojdu vyhladovělá. Hlavně nebudu mít v puse zvejkačku, vůbec jsem nevěděla kam s ní. To se může stát vážně jenom mě. 





Ač jsem se zařekla, že se budu krotit, tento parfém Lancôme už mám na seznamu. Líbí se mi ten flakon, tenká skleněná placatka. Všimla jsem si toho už na fotkách, ale vážně je úplně placatý a vypadá to suprově. Vůni vám popíšu až v recenzi, protože ho prostě chci a tak ho budu mít! Takže se těšte. 

Jinak co se prodejny týče, líbí se mi, že jsou zde (logicky) internetové ceny. Už to není jako dřív, že jdete pro parfém do obchodu a víte, že tam necháte o pětikilo víc, protože to je kamenná prodejna. V Notinu jsou ceny stejné jako na internetu. Hlavně bylo fajn si všechno osahat a prohlédnout, například svíčky, které si pravidelně objednávám. Některé měly úplně jiný tvar než jsem si představovala (tedy ty které neznám a které jsem zatím neobjednávala) a hlavně byly některé pěkně zdobené, kovové ryté uzávěry a tak dále. 





A tady už platební automaty, všechno je to tam dokonale vyšperkované. 


Dnešní vychvalovací post máme u konce. Moje vyjádření k Notinu (pokud jde o nějaké poškozování Notina) bylo první a zároveň poslední. Ono ani není o čem diskutovat. Všem vám přeji pěkný den, pozitivní naladění a pěkný začátek týdne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov