PODZIMNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 10/28/2019

Jak si užíváte letošní barevný a celkem prosluněný podzim? Sice doma už řeším Vánoce, ale i tak jsem nám to doma vyzdobila i na podzim, protože jsem objevila tyto krásné keramické dýně, jsou ve vysokém lesku a jakoby lehce mění barvu. Vzala jsem k nim i dřevený podnos. Aktuálně mám na tácu i barevné listí, které jsme s prckem nasbírali venku. Stavěli jsme postavičky a zvířátka z kaštanů a před pár dny jsme dlabali i obrovskou dýni, kterou jsme si koupili na farmě.




V novém katalogu RM se vždycky kochám novinkami. Je tam tolik krásných doplňků a nábytku.


Samouřejmě to dnes nebude jen o domácnosti. Chtěla jsem vám ukázat svoje nové štětce, které jsem dostala na Notino eventu, o kterém jsem vám již psala. Otevření nové a zároveň největší Notino prodejny, Florentinum Praha. Jsou to štětce BrushArt, které znám už nějaký ten rok. Měla jsem od nich štětce na líčení obočí a nedokázala jsem naučit pracovat s jiným, tehdy to byly mé nej nej nej stětce vůbec. Trošku jsem na značku BrushArt zapomněla a byla jsem v šoku, když se mi tyhle štětce dostaly do ruky. Jsou obrovské, husté, pevné, rukojeť je strašně příjemná a i balení bylo boží, každý měl jakoby svou průhlednou taštičku se zipem. Ve skutečnosti jsou ty štětce ještě větší než na fotkách, hlavně ten štětec na pudr.



V taštičce jsem měla ještě spoustu dalších zajímavostí, ale nebudu to sem cpát všechno, na to si ještě počkejte, plánuji pár konkrétních postů, takže tam se k tomu dostanu. Velkou radost mi udělaly ještě zmatňující papírky značky Notino. Mají moc pěkné a pevné balení, jsem ráda, že se ke mě dostaly, protože jsem se pořád zdráhala je objednat, ani nevím proč. Přitom lesknoucí se čelo mám pořád a můžu pudrovat jak chci, někdy jsem fakt slušně mastná a nevám proč. Právě matující papírky jsou super řešení.




Další věc, která mě hodně překvapila a opět věc, kterou bych si asi jen tak sama od sebe neobjednala. Čistící kartáček Saffee s houbou uvnitř. Jak bych vám to popsala? Je to strašně měkká silikonová věc, uvnitř jě měkká houba a celé to působí jako houba, když to zmáčknete, je to strašně měkké. A k čemu přirovnat tu houbu? Jestli jste někdy zkoušeli takové ty odlakovače s houbičkou, jak do toho jen strčíte prsty a třením nehty odlakujete, tak taková houbička tam je. Já ho používám nejraději v horké koupeli, kdy mám roztažené póry, udělám si peeling a masíruji touhle houbičkou.




Dostala jsem ještě zubní pastu Medibland professional dental care, whitening. Čili belící pasta, která je obecně hodně vychvalovaná, já ji už párkrát měla a hlavně mi chutná (některé zubní pasty mi totiž v ústech šíleně vadí, hodně si potrpím na tu chuť, byť tu pastu samozřejmě nejím, to dá rozum).


Další zajímovstí je opět produkty značky Safféé, Energy Booster. Je to takové sérum, není to úplně olejíček. Lahvička je skleněná a má i skleněnou pipetu, což se mi hodně líbí, že to není z plastu. Sérum jsem si dala do dlaně, ta konzistence je hrozně příjemná a okamžite se vpilo do kůže. Pleť má rozjasnit, já ho zatím používám večer místo pleťového krému.



Poslední produkty od Saffee, které už z mého blogu znáte. Micelární voda na občasné používání, když je potřeba. A odličovač, který používám hlavně na oči a oční okolí.




Dárečku bylo víc, jak už jsem psala výše, ale chci vám je ukázat v nějakém dalším článku a hlavně jsem je ještě všechny nestihla otestovat a nafotit. Dnešní článek zakončím touhle krásnou květinkou se zlatými listy. Není sice podzimní, ale strašně moc se mi líbila. Dala jsem si ji do své soví vázy, která už celkem podzimní určitě je.


Pro dnešek už je to všechno, já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E. 















  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov