Jaké dárky už jsem letos pořídila na Vánoce?

By Elizabeth Lore - 11/06/2019

Konečně už je listopad a já si nemusím připadat jako blázen, že už tady straším s dárky na Vánoce, protože já už všechno hromadím o srpna, tak jako každý rok. A vím, že jsou tu i tací, kteří o tom nechtějí ani slyšet. Je fakt, že sama nemám ráda vánoční ozdoby v obchoďácích už během října, stejně tak i mikulášské sladkosti, to je na můj vkus vážně brzy a úplně zbytečné. Ale schromáždit dárky dopředu, abych měla klid a nestresovala se, proč ne? U mě je to asi hlavně tím, že začátkem prosince slavíme v rodině různé narozeniny, konkrétně narozeniny mého syna a pak mám narozeniny já. Což jsou dvě oslavy narozenin a mezi tím ještě Mikuláš. Ale ted už k dnešním dárečkům, které tu mám.


Přítel má hrozně rád grilování a zároveň miluje Zdeňka Pohlreicha. Rádi jezdíme do jeho restruací do Prahy, kde jsme zkoušeli už nespočet chodů. Já už ochutnala račí polévku, saláty, různé dezerty. Ale také šneky, humra a další. Vybrala jsem příteli zatím tuto knihu o grilování a určitě brzy objednám i další, ta kniha je úžasně zpracovaná, barvitá a myslím, že stejně časem budeme mít všechny! Sehnala jsem ji na MegaKnihy.cz!






A tady už přecházíme k parfémům a kosmetice. Podařilo se mi najít krásnou kazetku Hermès pro muže. Takže přítel bude doufám nadšený z této nemálo známé oranžové krabičky. Přiznám se, že mi šlo vyloženě o značku, ale voní moc hezky! A hlavně to hezky vypadá. 




Burberry Brit Rhytm je jedna z prvních vůní, kterou jsem na svém blogu vlastně kdysi dávno recenzovala. Tehdy to byla dámská i pánská vůně a myslím si, že moc hezky voní. Hlavou parfému je bazalka, kardamom, bobule jalovce a verbena. V srdci parfému pačuli, kůže a styrax. A v základu pak cedr, kadidlo a moje oblíbená fazole tonka. Tuto vůni mám pro svého bývalého přítele, protože právě jemu jsem ji tehdy dala a hodně si ji oblíbil.



A u Burberry ještě zůstaneme, další boží kazetkou, kterou jsem našla je kolekce vůní Mr. Burberry. Pokud máte rádi dřevité vůně, tohle je pro vás to pravé. Nebo tedy spíše pro někoho, kdo je vám blízký, pro tatínka, přítele, švagra, prostě pro kohokoliv.



Pak tu mám velikou paletku Dior. Je ideální na cesty, protože obsahuje pudr, tvářenky, oční stíny i rtěnky. Paletka přišla v krásné krabičce, uvnitř dustbag, který je pro Dior typický a samotná paletka má velice zajímavé provedení. Je celá jakoby latexová, ve vysokém lesku, působí opravdu luxusně. Na paletce je masivní nápis Dior, který je ze stříbrného kovu, paletka celkově působí jako psaníčko.







Dále tu mám pro mě něco zcela nového, byť né úplně neznámého. Značku Rituals jsem ještě nikdy nezkoušela, byť na ni narážím pořád a samozřejmě o ní vím a znám ji. Ale ještě se mi nedostala do rukou. Ovšem vím, že je to velice oblíbená značka. Tyto dárkové boxy jsou nádherné, tak krásně balené. Na obří krabici je stuha, na které je i kovová brož a hezká štítek. Uvnitř pak najdete řadu produktů. Takových boxíků má Rituals několil. Přiznám se, že já jsem vybírala pocitově, prostě podle barev. Kombinace tyrkysové a oranžové mi učarovala, do toho ty zlaté detaily. No, nevypadá to nádherně?





A to už by bylo k dnešním dárečkům všechno! Věřím, že tu mám i několik bláznů jako jsem já a že už taky hromadíte dárečky, abyste toho pak neměli tolik a měli čistou hlavu mezi svátky! Doufám, že se vám mé dnešní tipy líbí a pěkný den vám všem! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov