Jaký dárek na Vánoce pro muže?

By Elizabeth Lore - 11/04/2019

Všem vám přeji pěkný den! Byť se dnes pobavíme o dárcích pro naše nejmilejší, mám tu tipy na dárky tentokrát jen pro mužský. Ať už pro tatínky, dědečky, švagry a prostě i všechny ostatní. Začala jsem už shromažďovat hlavně parfémy a vůně pro mužské členy naší rodinky. Pro švagra tu mám toaletní vodu značky Ford Mustang, je to autíčkář a šlo mi čistě o tu značku, takže bude určitě spokojený. Patří sice mezi levnější vůně, ale když chcete udělat radost, tak je jedno kolik to stojí, ať už je to levnější nebo dražší, no ne? Je to aromatická vůně s tabákovým závanem plná pikantnosti a čerstvosti. Muž díky ní získá potřebné sebevědomí a přirozenou eleganci. Né že by ji švagr potřeboval, ale tak elegance není nikdy dost a to sebevědomí taky neuškodí. Vůně je nasládlá a citrusová, je intenzivní a divoká, čímž vyniká. Obsahuje sicilský bergamot, bazalku a grep.


Od kamaráda mi byla doporučena vůně Azzaro, parfém, který se umí vážně nádherně rozvonět na kůži. Pánské parfémy mám ráda buď na oblečení, nebo na kůži. Tenhle je právěže lepší na té kůži, voní mi víc, ale asi je to individuální. Je to dřevitá kořeněná vůně, vhodná pro denní i večerní nošení, parfém pro každou příležitost, zároveň je ale opravdu zvláštní a poutavý, prostě zaujme. Protože je opravdu co říct, když se muže zeptám jaký má parfém a ještě ho dokonce pořídím!

Složení vůně
Počátek vůně je tvořený osvěžujícím výbuchem citronu, který je doplněný jiskrnou mátou, zázvorem a opojnou levandulí. Energizující srdce toaletní vody si vás podmaní intenzivním kardamomem, mužným jalovcem a šťavnatými esencemi jablek. V závěru pocítíte horké dřeviny, vzrušující aroma haitského vetiveru a sladké tonka fazole.
Příběh vůně
Pánská toaletní voda Azzaro Wanted ztělesňuje hodnoty značky a charisma svého zakladatele Lorise Azzara. Vůně byla stvořená pro svádění a vyjadřuje touhu. Její charismatické nespoutané aroma oslavuje život intenzitou a odvážností.


Hlava parfému

  • levandule
  • citron
  • máta
  • zázvor
Srdce parfému

  • geránium
  • jalovec
  • kardamom
  • jablko
Základ parfému

  • tonka fazole
  • haitský vetiver
  • ambrové dřevo



Z parfémů bych pak určitě doporučila i vůně Mercedes-Benz, ostatně i pro dámy. Ale dneska je to o mužích, takže o tom až příště. Medvědi jsou srdcovkou mnohých z nás a o to víc mám radost z takových osobních dárků, které jsou prostě šité na míru. Vybrat si můžete z tolika vůní, mají krásné flakonky i dárková balení. Všechny tyto vůně už jsem na blogu recenzovala, od Mercedesu vlastně rovnou několik vůní, tak se na to určitě mrkněte, pokud váháte který zvolit. 




Hodně se motám kolem aut (obzvlášť v dnešním postu), protože to vždycky zabere, takže vám určitě můžu doporučit i poukaz na jízdu v nějakém pěkném autíčku. Já tady mám jízdu božským Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo LP560. K jízdě si můžete přikoupit i video záznam, což jsem využila, ať má přítel památku a může se na to pak sám mrknout. Moc se na to těším! Na jaře si uděláme výlet a projedem se.




Ještě jsem příteli nedávno udělala radost Georgem od značky Mr & Mrs Fragrance. Je to difuzér, který slouží zároveň jako reproduktor, je samozřejmě přenosný, přes bluetooth se propojí s telefonem a můžete si pouštět písničky, dokumenty, povídky, prostě cokoliv. I klidně i svoje nahrané poznámky nebo materiály k učení.


Velký úspěch vždycky sklidila i stavebnice lego. Čím větší, tím lepší, některé kousky jsou opravdu sběratelské. Pár obrovských autíček už doma máme, i menší Mercedes-Benz AMG, i to je podle mě super kousek.


Nic nezkazíte ani doutníkem nebo kvalitním rumem. Na Vánoce u nás jeden rum vždycky padne, nebo teda u nás doma jen na likér a ostatní už na návštěvách! Já mám ráda i alkoholové adventní kalendáře, kde si každý den otevřete jedno okýnko. Myslím, že to se mužským bude hodně líbit.


A právě i ten likér dělám na Vánoce a chystám je se stužkou jako dárek nejen pro návštěvy. A musím se pochválit, ale vždycky všem šíleně chutnal a lepší než ten svůj jsem neměla.



Do konce roku pro vás ještě chystám minimálně jeden díl s tipy na vánoční dárky! Mrkneme se i na letošní dekorace a celkově vánoční zdobení, pečení a všechno kolem! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov