VÁNOČNÍ NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 11/10/2019

V dnešním postu neuvidíte jen moje věci, ale i pár věcí pro děti z naší rodiny, ale i pro děti z dětských domovů. Začnu asi tím, že jsem se s přítelem jeden večer dívala na stránku TOMIKUP, kde si vyberete dárky pro děti ze seznamu, zarezervujete, následně koupíte a pošlete do dětského domova na konkrétní adresu. Spousta dětí si přála kosmetiku, takže jsem jim něco věnovala, stejně tak i LEGO knížky z vydavatelství Albatros. A doufám, že tím nekončíme. Mluvím v množném čísle, protože jsme se do toho pustili s přítelem, on také nakupoval a brzy ještě něco pošleme. Příště se vám o tom rozepíšu víc. 


Tento EMOJI parfém putuje za malou Natálkou, která si přála právě nějakou kosmetiku. Má krásný obal, vybrat si můžete z různých smajlíků.


Mimo jiné dárky, přihodila jsem Natálce do balíčku i tohoto jednorožce (vím, že je to ve skutečnosti koza s parohem, Mimoně jsem viděla, to je jasné). Sprchový gel/pěna do koupele. A po vypotřebování si s ní snad ještě pohraje a bude mít pěknou hračku. 



Pro synka mám něco ze Star Wars. Každý si myslí, že je to obří figurka, postavička, ale je to pěna do koupele a je vážně skvělá, moc se mi líbí provedení. Vybrala jsem i dvě kazety Star Wars se sprchovými gely, které jsem poslala také do dětského domova, tentokrát malému Davidovi. 



Pro synovce mám něco ze světa dinosaurů, je ještě malý, takže Star Wars ho ani moc nezajímá, ale dinosauři, to je jeho oblíbené! V této kazetě je i hračka, stříkačka ve tvaru dinosaura. 


Šumivé koule, jinak zvané také jako bomby. Sice jsem si je našla v sekci pro děti, ale tyhle makronky jsem si vybrala pro sebe, musím se přiznat. Už po vybalení z krabičky jsem cítila výraznou vůni ovoce, hlavně ta super podoba (tvar) makronek. 



Po letech jsem si zase vybrala nějaké vylepšováky obočí značky Benefit. Kdysi jsem měla gel na obočí, ale poslední roky používám jen tužky, takže jsem se zase vrátila k Benefitu. Vybrala jsem si rovnou tři druhy tužek, které mě zaujaly. Všechny odstíny jsou Meidum, středně hnědé. 



Tato tužka je hodně tenká, kreslí vyloženě chloupky, ale dá se s ní při troše snahy i stínovat. Na druhé straně tužky je kartáček na pročesání obočí. 




Tato tužka má takřka totožný obal, ale tuha je širší, tvar bych přirovnala ke kosočtverci. Hezky vytváří hrany obočí a výborně stínuje. Ovšem tím, že je širší, tak se s ní musí pracovat opatrně, aby obočí nebylo až moc široké. 


Nejzajímavější je jednoznačně tahle tužka, která připomíná propisku, kterou známe ze školy. Je celkem vtipná. Obsahuje 4 odstíny, které využijete pro dokreslení obočí v konkrétních liniích. U kořene nosu má být obočí světlejší, konec obočí zase tmavy, klidně bez stínování. Alespoň tak si kreslím (líčím) obočí já. 







Tangle Teezer pro mokré česání už doma mám, ale pořídila jsem si ještě černý, protože jsem ho našla za dobrou cenu a potřebovala jsem ještě jeden do kabelky, když jdu třeba cvičit. Ať nemusím pořád přehazovat ze stolu do kabelky ten růžový, který mám doma. 


Do mokrých vlasů tu mám ještě olejíček Orofluido. Věříte, že jsem ho nikdy nezkoušela? Je starý spoustu let, ale ke mě se dostal až teď. A překrásně voní! Lahvička je skleněná, byl zabalený v krabičce, takže to na mě působilo opravdu luxusně. 


A poslední bude tato medvědí vůně TOUS. Věděli jste, že tato nejen šperkařská značka vyrábí i vlastní vůně? Ten medvídek je prostě ikonický. Sice nemám žádny TOUS šperk, ale tato vůně mi to zatím dostatečně vynahrazuje. Ten medvídek je prostě božský a na mém stolku vyloženě září. Pokud jde o vůni, čekala jsem něco přeslazeného a nekomplikovaného, ale to jsem se spletla. Je to zajímavá květinová vůně, kterou doma ještě nemám. 



Jak se vám dnešní novinky líbí? Doufám, že se také podíváte na TOMIKUP a pošlete dětem něco pěkného nebo i užitečného. Všem vám přeji krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov