Jaký dárek na Vánoce pro ženu? #BLACKFRIDAY

By Elizabeth Lore - 11/11/2019

Všem vám přeji pěkný den! V dnešním článku se mrkneme na dárky pro nás ženy. Začnu rtěnkami Yves Saint Laurent, ale né proto, že je už dlouhá léta miluji, ale proto, že Notino vám takovou rtěnku zašle i s gravírováním. Můžete si na rtěnku napsat své jméno, vzkaz pro maminku, sestru, kamarádku, no a muži i pro svou partnerku. I na parfémech to vypadá krásně! Hlavně můžete využít blížícího se BLACK FRIDAY a objednat si vše výhodně už od 25.11. až do 1.12., na Notinu totiž bude akce na černý pátek probíhat celý týden!


Máte rádi sněžítka? Já jsem tohle sněžítko dostala minulý rok a moc jsem si ho přála. Podle mě jsou pěkným dárkem právě i takové maličkosti, já mám ráda různé nádobí, hrníčky, podnosy i příbory. Takže tohle mě zaručeně vždycky potěší.



Od malička jsem pod stromečkem ráda viděla knížky. Dnes mám pro vás konkrétně dva super tipy na knihy pro ženy. No a třeba i pro muže!


Krásně ilustrovaná biografie Freddieho Mercuryho, která vás provede jeho životem od jeho narození na Zanzibaru, přes světová pódia až po boj s tehdy neznámou nemocí AIDS. Bouřlivé večírky, romance, hromada koček a kvalitní hudba, to byl dlě mě Freddie. Pokud se vám líbil film Bohemian Rhapsody, tato knížka vám také učaruje.



A druhou knihouje Typologie volů od Hany Kašákové. Zde se můžete mrknout zblízka na výběr z mužských exemplářů od A do Z. Pokud máte už jisté zkušenosti a určitými typy můžů, určitě je tam některé uvidíte a zaručeně se pobavíte. Obě dvě knihy jsou z vydavatelství Albatros.




Z beauty světa, konkrétně z Notino světa tu mám tip na dvě vůně.


Chanel Gabrielle. Myslím nevídaná a neokoukaná, prostě dokonalá květinová vůně, ve které stejně decentně cítím klasiku pětku. Má to ten Chanel nádech, je to jeden z mála parfémů, který na mě můj přítel vždycky zaznamená a má ho rád. Tato vůně má čtyři pomyslné hlavní pilíře, tedy jasmín, ylang-ylang, tuberózu a pomerančový květ.



Tiffany & Co. vůně ze světa diamantů. Asi každému z nás se vybaví diamantové šperky, ta typická tyrkysová krabička, ve které je něco třpytivého. A pokud si chcete dopřát alespoň kousíček z tohoto diamantového světa, dopřejte si právě tuto vůni. Dočkáte se právě té krásné tyrkysové krabičky a okouzlující jemné květinové vůně.



Spodní prádlo vidím pod vánoční stromečkem vždycky moc ráda.





Znáte AG šperky? Obzvlášť se mi líbí balení, které ukazuje, že značka AG šperky má ráda přírodu, navíc to vypadá perfektně, super nápad. Šperky si můžete vybrat dle sebe, tedy barvu zlata a nebo zvolit i stříbro. Já mám ráda nejvíce žluté a bílé zlato. Žluté momentálně vede. Myslím, že šperk je jasná volba, když chcete potěšit, zapůsobit a zazářit. Je to dárek, který může být na celý život.




U třpytivých věcí ještě zůstaneme. Voňavé panáčky Mr & Mrs Fragrance do auta známe asi všichni, ale nejlepší je ten se Swarovski krystalky, není krásný? V tomto černém provedení je opravdu luxusní a vylepší vám každé auto. Dlouho jsem si ho přála, tak jsem si udělala radost. Došel v krásném balení i se štítkem Swarovski, skvělé balení a takovým dárkem potěšíte každou ženu a možná i muže.


A nic nepokazíte třeba kabelkou nebo hezkým psaníčkem. Já jsem tohle taky dostala dárkem a pořád mi dělá velikou radost. Hlavně je to super společník na různé večírky.


A pro dnešek by to bylo všechno. Doufám, že se vám dnešní tipy hodily, byť je to dle mého taková klasika, ale podle mě to některým určo trošku pomůže. Nechtěla jsem zmiňovat klasiku, jako je napříkad oblečení. A hlavně jsem chtěla doporučit něco, co prostě zaujme a by mě osobně potěšolo. A to už bude opravdu vše! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov