NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 7/26/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnešní nákupy a novinky jsou opět směska všeho možného, co jsem si vybrala. Zaujalo mě několik novinek a zároveň jsem už potřebovala objednat několik věcí, které jsou mé oblíbené a došla mi moje zásoba. Začnu depilačními voskovými páskami WOX Smooth Expert Natural Sensation. Balení je cenově hodně výhodné, obsahuje čtyřicet depilačních pásků, které mají dobrou velikost, jsou větší, takže ani nebudete mít velikou spotřebu například u depilace nohou. Barva depilačních pásků je černá, v balení jsou také dvě balení pečujících ubrousků napuštěných olejem, které se doporučuje použít po aplikaci. Uklidní pokožku, póry a také odstraní zbytky vosku na těle. 

Tyto laky určitě znáte, jsou na trhu už dlouhé roky, pamatuji si, když vyšly na světlo světa, tehdy to byl boom. Byly to laky ne nehty, které měly zaschnout během několika vteřin, vlastně během jedné sekundy, čemuž jejich název napovídá, Bourjois One Seconde. A jelikož jsem teď konečně přestala používat nehtovou modeláž a veškeré gelové laky (ty zapékající pod UV světlem), říkala jsem si, že je čas je znova vyzkoušet. Vybrala jsem si světlounký růžový odstín a klasickou rudou barvu, kterou miluji! Růžový odstín se jmenuje Bouquet of roses a ten červený Let's get ready. Růžový obsahuje malé třpytky, je spíše průhledný. U rudého bohatě stačí jedna vrstva, perfektně kryje.


Kdo by nemiloval Labello. Zaujala mě novinka, lesk na rty, který zároveň slouží jako balzám. Jelikož měli nabídce perfektní odstíny, neváhala jsem. Konzistence je moc příjemná, nelepí, což od takového produktu očekávám a překvapivě dobře kryje. A jako bonus je tento produkt veganský! Pokud máte rády pečující oleje, tohle bude ideální volba. Vybrala jsem si odstín Rosé. Hydratuje, zvláčňuje a dodává rtům opticky větší objem.




Péče o pokožku na sluníčku je důležitá a jelikož mám značku Ziaja moc ráda, říkala jsem si, že tomu dám šanci a zkusím tohle výhodné duo. Sada krému na sluníčko na opalování a after sun krém po opalování. Osobně krémy po opalování miluji, jsou nesmírně vyživující a pokožka je doslova hltá, okamžitě se vpijí a je znát, jak moc pokožka po opalování potřebuje správnou péči. SPF 20 je slabší, záleží na vás, zda vám postačí. Někdy je sluníčko opravdu agresivní, obzvlášť poslední roky. 



Dárkové sady mám stranšně moc ráda a je to něco, co mě vyloženě naláká a pak si produkty ráda pořídím. Tenhle domeček, takový letní stánek mě dostal, musel být můj. Garnier Fructis Goodbye Damage jsem ostatně chtěla vyzkoušet už dávno, takže to byla jasná věc. Garnier produkty na vlasy mi vždycky moc voněly, používala je hodně moje sestra. Je to posilující řada pro poškozené vlasy, je vhodná pro všechny typy vlasů a vlasy má regenerovat, zachránit vše co se dá. Pro moje melírované vlasy je to ideální. Také se mi líbí, že by tato řada měla navrátit vlasům jejich lesk a eliminovat roztřepené konečky. Produkty obsahují olej amla pro intenzivní výživu a Keraphyll, který má regenerační schopnosti.





A to je k dnešním novinkám a nákupům všechno, doufám, že se vám něco hodilo, něco vás zaujalo a něco si třeba vyberete! Přeji vám krásný a prosluněný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov