Nové produkty MAC

By Elizabeth Lore - 4/04/2022


Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu bych vám ráda ukázala nové produkty značky MAC, které mám ráda už strašně dlouho. Svoje první produkty této značky jsem si pořídila asi před 10ti lety a od té doby se k nim ráda vracím. Zatím se mi nestalo, že by mě nějaký produkt zklamal. Jsou to produkty, u kterých si ráda i připlatím. Jak jistě víte, momentálně hledám ideální make-up. Trošku bojuji s výběrem odstínů, ale u těchto konkrétních make-upů jsem dostala doporučení na konkrétní odstíny, které jsou u vizážistek velmi oblíbené a měly by být ideální. Také jsem si vybrala jeden tekutý korektor, který jsem zvolila v takřka nejsvětlejším odstínu, který tato značka nabízí. Make-upy jsem zvolila ve dvou odstínech, jsou takřka stejné, ale rozdíl tam je. Jelikož jsem v letních dnech opálená, mám jeden trošku tmavší, druhý trošku světlejší. Ale rozdíl tam opravdu veliký není. Mají krásný nažloutlý podtón, jsou dokonale béžové, přesně to, co jsem hledala. Vybrat si samozřejmě můžete i odstíny s růžovým podtónem. Make-up Studio Fix je bez pumpičky, balený ve skle, je tedy třeba pumpičku dokoupit, což opravdu doporučuji, zamezíte tak plýtvání a používání bude pohodlnější. 


Jsou to hodně krycí produkty, ale nevytvoří na obličeji masku. Důležítá je i aplikace, já ráda používám stipple brush. Na prvním swatchi můžete vidět odstín NC25, na druhém pak světlejší odstín NC20. 






Korektor MAC PRO longwear je matující a vysoce krycí korektor. Je tekutý, s pumpičkou. Nanášení je ideální štětcem na korektor, ale dobrá je i aplikace prsty nebo malou houbičkou. Já zvolila hodně světlý odstín NC15. 



A to je k těmto produktům už vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov