SVÍČKY A DIFUZÉRY Maison Berger Paris

By Elizabeth Lore - 11/18/2019

Všem přeji pěkný den! Konečně mám dnešní článek hotový! Měla jsem pro vás už různé články s tipy na dárky a dnes vám chci ukázat asi nejkrásnější difuzér, který jsem objevila na Notinu. I když krásné jsou i difuzéry s keramickými květinami Chando. Je jich tam hrozně moc a krásnější výběr jinde prostě nenajdete, nově je na Notinu i značka Jo Malone. Na ty jsem byla osobně dlouho zvědavá a jsem ráda, že už jsou tam k dostání. Difuzérů máme doma hodně, ale jeden by se ještě hodil. Hlavně jsem už stihla všechny vyplácat, podzimní s vůní dýňového laté mám už asi v polovině (ten mám v šatně) a v horním patře domu mám právě Lolitu, v ložnici. V chodbě pak mám ten keramický s květinou Chando. Do šatny bych pak ráda pořídila právě již zmiňovaný Jo Malone. Je to velice stylový kousek, snad vám ho brzy ukážu, ale teď už k těmto difuzérům Maison Berger Paris ve spolupráci se značkou Lolita Lempicka.





Nejzajímavější jsou určitě vonná stébla v těchto difuzérech, jsou kroucená, působí jako dřívka a mají světlou slonovinovou barvu. Kolem hrdla difuzéru je kovový prstenec s krásným vzorem. Celý difuzér je jinak skleněný. Přišel zabalený v černé krabičce, uvnitř pak byl zabalený v protiprachovém pytlíčku s logem Maison Berger Paris. Je to jednoznačně krásný dárek se vším všudy. I já ho měla pro kamarádku, ale sama po něm toužím, takže si ho určitě také pořídím. Součástí balení je i náplň, to je jasné. Pokud máte radi parfémy Lolita Lempicka, tohle musíte mít. Pokud jde o intenzitu vůně, stačí tyčinky (stíbla) otáčet a vůně bude výraznější.







Dále tu mám naprosto kouzelnou svíčku ze stejné řady. Můžete si vybrat ze dvou druhů, jak difuzér, tak i svíčku. Vždy se jedná buď o fialový desgin nebo o bílý design (světlounce do fialova). Svíčka je samozřejmě skleněná, ovšem uzávěr je kovový, je to naprosto nádherná věc. Na uzávěru je krásná vážka. Vážky mám moc ráda, od malička jsem je ráda pozorovala u vody a nikdy nezapomenu na procházku New Yorkem, kdy jsem na lešení v samém centru New Yorku, kousek od Central Parku, uviděla krásnou vážku. Nevím proč, ale vážky mi učarovaly. Tehdy jsem si ji i stihla vyfotit, možná si tu fotku pamatujete z tehdešího postu, protože ta fotka byla vážně povedená.



Na uzávěru je i nápis Lolita Lempicka. Je hodně těžký, působí velmi kvalitně. A je hezky propracovaný.




Svíčka vám dorazí opět v krásné krabičce. Notino vše balí opravdu pečlivě, nikdy mi nepřišlo nic zmačkané nebo zničené, takže se nemusíte bát, že by vám případný dárek přišel pomuchlaný nebo zničený od dopravce.



A tento už byl pro mě, ten mám právě v ložnici, jak už jsem psala v úvodu. Vůně je jemná, ale intenzivní, ovšem nevtíravá. Ložnici nám vždy krásně a nenásilně provoní. Tento difuzér je nově i s kovovými motýlky na stéblech, najdete ho pod názvem Bijou. A to jsem si říkala, že tohle už nemůže být krásnější.


A to je pro dnešek vše. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a přeji vám moc pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov