Tipy na valentýnské dárky

By Elizabeth Lore - 2/03/2020

Všem vám přeji krásný den! Blíží se nám další svátek, den zamilovaných. Slavíte? Neslavíte? Já jsem taková, že si každý den dělám hezčím, pokud to jde a Valentýn je skvělá příležitost, kdy si můžeme v rámci nějaké události vyrazit, udělat si pěkný večer a třeba si udělat radost nějakým dárečkem. Na tomto svátku není nic, co by se mi nelíbilo, takže Valentýna slavíme. Když vzpomínám na minulý rok, bylo to krásné. Měli jsme rezervaci v mém oblíbeném podniku, bohaté menu a na stole na mě už čekaly růže zalité čokoládou se srdíčky, které byly z mého oblíbeného květinářství, kam pořád a ráda chodím. A nejraději vzpomínám na radost v jeho očích, když mi ty květiny předal. Valentýn je prostě úžasný svátek a já se na něj vždycky těším. V dnešním článku mám pro vás několik tipů na valentýsnké dárky pro muže i ženy.


S květinami si umí vyhrát. Jednou jsem dostala i tohle okrasné zelí, i bodláky jsem měla, vždycky něco vymyslí.


Ale teď už k tipům na dárky, mezi které ale i tak samozřejmě patří květiny. A spodní prádlo, to je sázka na jistotu, ovšem výběr velikosti už je problém.


Proto jsou tu parfémy. Chanel je klasika, která nestárne a zaboduje s ní každý. Ale co vám chci doporučit je gravírování, které Notino nabízí. Gravírování parfémů i kosmetiky, například mé oblíbené rtěnky Yves Saint Laurent, na ty lze nechat napsat jméno, vzkaz, cokoliv.



A v neposlední řadě i kosmetika, dle mě se hodí spíše dekorativka. Já ráda dostávám rtěnky, jsou vášnivé, sexy a baví mě, když mi partner vybere i odstín podle sebe. Yves Saint Laurent mám nejraději, už deset let je to můj favorit, pokud jde o rtěnky. Mám ráda ty tekuté i klasické. Samozřejmě Rouge Volupté u mě vede na plné čáře.




Mezi dnešní tipy musím zahrnout i šperky. Třeba tento s motivy motýlů a srdcí, je symbolem lásky a jako typická romatička mám ráda srdíčka, motýlky, kytičky, hvězdičky. Úplná holčičí klasika. Je jemný, ale zároveň zaujme. Nemám ráda nenápadné a příliš jemné šperky, které o vás nic neřeknou. U šperků si hledím jejich významu a symboliky. Zároveň mě upoutaly i použité materiály, tedy stříbro, růžové zlato a žluté zlato.



Květinky do koupele můžete koupit na zpříjemnění valentýnského večera. Jednotlivé lístečky dáte do vody, ty se pak rozpustí, takže je tam určitě nehažte s nějakým předstihem, ať pak nemáte nemilé překvapení ve vaně v podobě rozpuštěných růžiček. Co je lepší než koupel, svíčky, dobré šampaňské a navíc i růžičky?



A pro muže pak to, co mají rádi. U nás jsou to auta, takže mám hned několik tipů. Knihy, parfémy, modely aut nebo tisk oblíbeného vozu na plátno. Je toho spousta. 




Pokud máte doma autíčkáře jako já, doporučuji vám parfémy Mercedes-Benz, Mustang, Bentley aj. To vše na Notinu najdete, jsou to krásné vůně.



A pro dnešek je to vše. Doufám, že váš den se povede a budete na Valentýna vzpomínat jako já. Né vždycky se to povede, tak nezoufejte, pokud vás milý zapomene, protože já to už také zažila a holt se to někdy stane! Uvidíme, co mě čeká tento rok na svatého Valentýna! Přeji vám všem krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov