RANDOM

By Elizabeth Lore - 3/05/2020

Všem vám přeji pěkný den, v dnešním článku to budou nějaké nákupy a novinky, ovšem najdete se tu pár věcí ještě z minulého roku, které jsem vám nestihla ukázat.



Máte rádi betonové doplňky, vázy, sochy, nádobí? Já jsem si konečně pořídila svůj první doplněk do domácnosti z betonu a je to svíčky Paddywax. Ze stejné kolekce mám i hranatou, větší obdelník (nebo kvádr, jak chcete). Obě dvě se dají použít i po shoření svíček. Podle mě by z nich byly krásné květináče, takže tam dám buď kaktusy nebo sukulenty.



Vůně je velmi silná a výrazná, i když svíčka ani nehoří.




Chodíte vymetat povánoční výprodeje nebo vás to nezajímá? Já jsem nikdy nešla po Vánocích vymetat obchody, ovšem letos jsem si zašla na povánoční kafíčko s kamarádkou do místního obchodního centra, kde máme Costa Coffee a tak jsme prošly pár obchodů. Jedním z mých úlovků je tento opasek s řetízkem. A ještě teď v březnu najdete zimní výprodeje a slevy, třeba Zalando má nejlepší akce (tam čumím denně).


Minule jsem vám ukazovala poudzo na hodinky, které jsem si koupila (popravdě jsem ho dostala od přítele) a v něm jsem měla místo ještě na jedny hodinky. Koncem roku jsem si dopřála a zaplnila jsem ono poslední místečko hodinkami Daniel Wellington, ICON. Koho zaujal zlatý řetízek, nejedná se o šperk, nýbrž o řetízek na kabelku.





Leopardímu vzoru prý odzvonilo, ale za ty roky, co tohle tvrzení slýchávám, se několikrát vrátil zpět do módy, byť v trošku jiné podobě. Určitě záleží na tom, jak ten vzor vypadá. Tahle košile má i volánky, není nijak vyzývavá a celkově na košili zvířecí vzor klidně snensu. Ovšem přiznám se, že nedávno mi v šatne přistály i dva kabáty, zebra a leopard. Uvidíme, jestli je vůbec budu nosit, ale ráda bych. Už by to zase chtělo fotit outfity, já vím. 



ALDO je dokonalé, nikdy mě jejich boty nezklamaly. Tyhle už mám nachystané na léto. Mají úžasný sklon, platformu, jen podpatek je hodně tenký, takže to vidím jen na cestu do auta a z auta. Budu k sobě upřímná, na procházku to nebude, ani na cokoliv jiného. 



V jednom z mých nedávných vlasopostů jsem vám něco málo říkala o tomto šamponu, který jsem vám ovšem zatím neukázala, měla jsem v plánu napsat větší recenzi, mám k němu i kondicionér, ale nakonec jsem ho zařadila do dnešního randomu. Až ho doplácám (i s kondicionérem), tak recenzi kdyžtak napíšu. Momentálně vám ho ale minimálně doporučím, protože je super, značka John Frieda je v mé koupelně poprvé a zatím se jí daří skvěle! Tato řada Sheer Blonde obsahuje rozdrcené perly, proto má také tak krásný holografický (perleťový) obal. V kombinaci s matnou černou je to vážně krása.

- rozjasňuje blond barvu vlasů
- dodává vlasům perleťový lesk
- obsahuje drcené perličky
- zlepšuje schopnost vlasů odrážet světlo
- neutralizuje žluté tóny
- vlasy jsou díky němu lesklé a hebké
- chrání barvu vlasů



Od Yankee Candle mám doma snad všechno a už se nemůžu dočkat letních vůní a svícnů. Dlouho jsem si chtěla objednat tento přívěsek do auta, nebo tedy vůni do auta s přívěsky. Vypadá jako náramek, přívěsky si na něj můžete dokupovat. Třeba zmrzlinu, lodičku, kotvu, prostě cokoliv. Tím hlavním přívěskem je jakoby medajlonek, donkterého se vloží vůně, kterou máte k náramku v balení zdarma a pak si samozřejmě náplň jen dokoupíte. Zavěsí se na zpětné zrcátko, které máte na čelním skle. Já ovšem měla smůlu a do mého auta se tímto způsobem upevnit nedá, takže ho mám na řadící páce.




A to by bylo pro dnešek všechno. Doufám, že se vám něco líbilo. A všem vám přeji pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov