KNIŽNÍ TIPY #KARANTENA

By Elizabeth Lore - 3/23/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnes jsem tu pro vás se slíbenými tipy na knížky z vydavatelství Albatros. Mám tu od všeho něco, takže si doufám vybere každý. Musím říct, že teď je čas, kdy si určitě ráda odpočinu u knihy, bez telefonu, bez televize, bez novinek kolem aktuální situace, úplně mimo svět. Kniha je poklad, no ne? 


Pokud rádi tvoříte, tak se vám bude líbit tahle nálož receptů na výrobu domácích likérů. Moje tchýně dělá skvělé sladké šťávy a na zahrádce má spoustu bylinek, květin. Hlavně mou oblíbenou levanduli, tu mám na zahradě taky a bylo by super si z ní něco vytvořit. S levandulí se dá tvořit do nekonečna, takže pokud ji doma na zahrádce máte, určitě mrkněte i na jiné způsoby jak ji využít. Super jsou bavlněné vonné pytlíčky s levandulí do prádla nebo polštářky pro lepší spánek. 





Moje aktuálně oblíbená. Pokud jste viděli dokument, tak knížku tím spíš oceníte, skvěle na to navazuje. Najdete v ní screeny konverzací, fotografie, spoustu informací a také rozhovor s jedním z predátorů. 



Kdo má ráda knihy s touto témetikou, Osvětimská ukolébavka vás nezklame. Je skvělá. Doporučit ale můžu i momentálně nejnovější knihu Elizino tajemství, potom třeba knihu Tatér z Osvětimi nebo knihu Cilčina cesta, která je spojená s knihou Tatér z Osvětimi. 


Se synem teď studujeme České státní svátky a učíme se, co vlastně slavíme. Proč mají ve škole volno a jak vyznámné svátky jsou. Alespoň pak bude ve škole všechno vědět a bude připravený. Knížka mě jako rodiče moc zaujala a má moc pěkné ilustrace. 






A to je pro dnešek vše! Další tipy vám zkusím sepsat co nejdříve! Mějte krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov