Moje aktuální péče o pleť a vlasy

By Elizabeth Lore - 6/08/2020

Všem vám přeji hezký den! V dnešním postu vám chci ukázat svou aktuální péči o pleť a vlasy. Všechny produkty mi byly doporučeny různými lidmi, což je zvláštní, jelikož si většinou poradit nenechám a produkty hledám sama dle vlastního uvážení. Ale tentokrát se to tak sešlo, že u mám na hromádce všechno, co mi doporučilo okolí a hlavně měli vlastní zkušenosti, takže jsem do toho skočila po hlavě a postupně jsem si všechno objednala. Tak začneme! Pleťové produkty CeraVe mi doporučila moje čtenářka a přiměla mě k jejich vyzkoušení, měla stejné problémy s pletí jako já, na některých produktech jsme se i shodly a tak jsem neváhala. O této značce jsem slyšela už mockrát, líbí se mi obaly, jednoduché, čisté. Obsah balení je skoro půl litru a s praktickou pumpičkou. Zvolit si ale můžete i menší balení. 



CeraVe Foaming Cleanser

čistící pěnivý gel pro normální až mastnou pleť




CeraVe Moisturising Lotion 

hydratační mléko na tělo a obličej pro suchou až velmi suchou pokožku (není určen jen pro pleť, používá se i na tělo)





Notino má pořád nějaké zajímavé akce a já jsem si tuto kosmetiku objednala zrovna ve chvíli, kdy dávali k produktům ještě tyhle dvě menší balení! Krém Moisturising Lotion (ten samý, co už mám) a pak Hydrating Cleanser (zelený, ten neznám, já mám tyrkysový, takže jsem na něj zvědavá).


Černou pleťovou masku jsem jen vyměnila za tu klasickou modrou, kterou asi znáte nejen z TV. Pokud máte problémy s pupínky, jednoznačně doporučuji masky Garnier, protože po umytí masky cítíte okamžité osvěžení a pleť je vážně čistá. Ihned po prvním použití. Tato má v sobě peeling, aktivní uhlí a můžete ji použít klasicky jako masku, necháte ji na pleti několik minut působit. No a nebo ji použite jen jako peeling. Použít ji můžete i místo mycího gelu na pleť, který běžně používáte, ale já mám tento produkt jen jako masku nebo peeling. Na čistění pleti mám momentálně gel Cera Ve.

Garnier Pure Active

černá maska na obličej proti černým tečkám a akné s aktivním uhlím.




A to samé pak vlasová kosmetika L'Oréal Professionnel, kterou mi doporučila moje kadeřnice. Super bylo, že mi je osobně rovnou ukázala, mohla jsem si k nim přivonět a vyzkoušet i konzistenci. Nejvíc mě zaujala maska na vlasy, která je krásně perleťová a zlatá. A jelikož vím, že je docela podstatné mít oba dva produkty, tedy šampon i masku, objednala jsem si obojí. Vždycky si beru z konkrétní řady dva produkty, abych viděla jaký bude výsledek. Perleťový je i šampon, vyfotila jsem vám to a myslím, že je to hezky vidět! U těchto produktů musím vypíchnout jejich výraznou a krásnou vůni. Celkově L'Oréal Professionnel má nádherně voňavé produkty na vlasy. 

L'Oréal Professionnel Sérieux Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein

regenerační šampon pro velmi poškozené vlasy



intenzivní regenerační maska pro velmi poškozené vlasy




A to je k dnešnímu dni vše, doufám, že se vám moje tipy budou hodit a něco vyzkoušíte. Já jsem mco spokojená! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov