ŠTĚTCE REAL TECHNIQUES

By Elizabeth Lore - 2/22/2021

Všem vám přeji krásný den. V dnešním postu se zaměříme na štětce Real Techniques. Je pro mě celkem šokující, že jsem se k nim dostala vlastně až teď. Blogování se věnuji leta letoucí, mimo to jsem byla pár let i vizážistka a pořád jsem nebyla schopna si je konečně vyzkoušet. Tak trošku to bylo i tím, že jsem si pořád pořizovala různé štětce a na RT jaksi nebyl prostor. Teď jsem si ale řekla, že je čas vyměnit staré štětce za nové a trošku si dopřát, no udělat si radost a konečně jsem se rozhodla pro štětce RT. Líbí se mi, že jsou tak pestrobarevné a řekla jsem si, že zkusím různé druhy, typy a barvu řešit úplně nebudu. Naopak se mi ta barevnost líbí. Štětiny štětců jsou vyrobené z jemných syntetických štětin, které jsou ručně zkosené. 

Vybrala jsem si štětec na make-up, pudr, oční stíny, na obočí a tvářenku. Na tvářenku tu mám dva, jeden skosený, který mi typově vyhovuje na bronzer.  

BRUSH REBEL EDGE MEDIUM (tvářenka)


LIGHT LAYER BLUSH (tvářenka) 


BLEND + DEFINE (oční stíny)


LIGHT LAYER POWDER (pudr) 


PRETTY IN PINK ANGLED FOUNDATION (make-up)


PRETTY IN PINK DEFINER (obočí) 


Narazila jsem jsem i na výhodný set Real Techniques PERFECT BASE SET, ve kterém najdete štětec Powder RT 201, Blurring Concealer RT 223 a houbičku na make-up Miracle Complexion Sponge.


A  to je pro dnešní den vše, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov