MÉ TIPY NA JARNÍ VŮNĚ

By Elizabeth Lore - 2/05/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu vám chci ukázat zas pár mých oblíbených vůní. A celkově si myslím, že jsou to vůně, které si zaslouží nějaké to doporučení. Pokud vás parfémy baví, alespoň jeden z těchto co tu dnes mám, byste měli znát a ideálně mít doma ve své sbírce. Dnes jsou všechny takové zlatavé, v pudrových barvách, což teda ani nebyl úmysl. Pokud jde o flakony, mám ráda zlatou, kožené prvky nebo stužky. Cokoliv, co je něčím zvláštní. A právě tyto flakónky mají jak stužku, jak kůži, tak i zlatý kov. Chloé Nomade má poutko z broušené kůže, Chloé má stužku a Michael Kors vůně v dnešním postu vévodí zlatý kovaný uzávěr s takovými nýty. A vlastně všechny tři parfémy mají béžovou až zlatavou barvu samotného parfému.


Chloé

Začnu asi pro mě nejmilejším parfémem, který mám opravdu ráda. Jako vždy ho mám spojený s určitým obdobím a s člověkem, který mě kdysi tímto parfémem obdaroval. Pro mnohé je to možná jedna z nejznámějších vůní, kterou reálně potkáte na každém rohu, kterou prostě poznáte, když ji na někom cítíte, na někom kdo jen projde kolem vás. Alespoň já to tak mám a myslím, že tuto vůní zná snad každý. I tak je pro mě ale velice vzácná a mám ji ráda. Tuto vůni jsem dala nedávno i své sestře, která ji objevila n návštěvě u nás doma, když koukala na mou sbírku parfému. Chloé ji voněla asi nejvíc. Překvapivě se jedná o orientální květinovou vůni, byť bych to já osobně vůbec neřekla. Je pravdou, že se nepovažuji za odborníka, ani nemám až tak dobrý odhad na parfémy, no je to tak!


HLAVA pivoňka, frézie, lidi

SRDCE konvalinka, růže, magnólie

ZÁKLAD virginský jalovec, ambra




Michael Kors Sexy Amber

Pamatuji si to jako včera, když vyšla první vůně značky Michael Kors, byla jsem na ně tehdy šíleně zvědavá. Notino má skvělý výběr MK vůní a občas narazíte i na akce jako třeba já při nákupu této vůně, jak už jsem vás informovala na Instagramu, k vůni jste dostali kabelku Michael Kors jako dárek. Doufám, že se vám kabelka líbila stejně jako mě a hlavně doufám, že se dostalo na všechny. Jedná se o orientální květinovou vůni s překrásným složením. 

SANTALOVÉ DŘEVO
BÍLÉ KVĚTINY
AMBRA








Chloé NOMADE

Asi nejpopulárnější vůně za poslední rok, alespoň já mám ten dojem a vůbec se tomu nedivím, protože Chloé Nomade je velice zvláštní a jedinečná, těžko ji budete s něčím jiným srovnávat. Je velice intenzivní a nápadná, s ničím si jí nespletete. Zaujalo mě složení vůně, které je dalo by se říct vlastně celkem jednoduché. Hlava, srdce i základ obsahují vždy jen jednu složku. Jedná se o mirabelku, frézii a dubový mech, který zaujme myslím každého úplně nejvíc. Díky těmto třem složkám můžeme nosit tak krásnou vůní jako je Nomade. Také se mi u tohoto parfému líbí i jeho poselství, které je zřejmé už z jeho názvu. Nomádský život mi nebýval cizí a vlastně to tak zůstalo dodnes, i když už jsem spustila svoje kotvy a hodlám už zůstat na jednom místě, jelikož jsem už našla to pravé. Vždycky jsem ale byl taková, že jsem neměla problém ze dne na den zmizet a změnit úplně celý svůj život. Stěhování tam a sem, klidně i za hranice, bylo to divoké a bavilo mě to. Takový je nomádský styl života. Nomádi byly prostě vždycky kočovníci. 


HLAVA mirabelka

SRDCE frézie

ZÁKLAD dubový mech



A to je pro dnešek už všechno, doufám, že vás dnešní tipy na vůně zaujaly a že se mnou sdílíte můj názor, tyto vůně jsou skvělé. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov