RIVIÈRA MAISON DOPLŇKY A NÁDOBÍ

By Elizabeth Lore - 2/18/2021

Všem vám přeji krásný den, jaký byl váš víkend? Já jsem se po dlouhé době vzchopila a nafotila jsem vám naši snídaní dřív, než se po ní jako vždy zaprášilo. Ať tu taky máte trošku toho, co si dopřáváme. Jsou to nejhezčí a nejchutnější dobroty z naší místní restaurace Galerie Café Park & Restaurant. Dřív jsem tu měla hromady fotek právě z Holflor Studia 1. Pamatujete to květinářství ve kterém byla kavárna? Tak tohle je takřka ten samý podnik, jen je to v krásném parku a navíc se tam i vaří. O víkendu jsem právě že byli pro jídlo v Galerii a pak jsme zajeli ještě do Holfloru pro nějaké nové nádobí Rivièra Maison, protože to je jediné místo, kde se prodává, v restauraci se na něm sice vše servíruje, ale nakoupit ho můžete jen v Holflor Studiu 1, které je o kousek dál. Pokud do Pardubic zavítáte, doporučuji navštívit obě dvě místa. ideálně nejdříve restauraci a pak si zajet do studia pro nějaké nádobí či doplňky, které vás v restauraci zaručeně oslní. Snad nám už brzy otevřou!



Tentokrát jsme nakoupili více kousků, mám novou cukřenku, do setu k ní i mlékovku. A ještě karafu na vodu a dezertní talíř, je tedy spíš dekorativní, takový snídaňový ve tvaru croissantu. Měli jeden jediný, takže jsem ho musela mít. Nádobí Rivièra Maison kupujeme už přes pět let, je to krásný prvek do kuchyně a celkově do domácnosti. 


A malý mrkváček se skořicí a ořechy. Mrkový dort peču ráda a často, ale není nad to, když můžu odpočívat a někdo tu práci udělá za mě!


A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní post líbil a přeji vám krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov