RANDOM

By Elizabeth Lore - 3/08/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu zase budu trápit vaše chuťové pohárky. Zajela jsem si pro oběd do naší milované restaurace Galerie Café park & restaurant. Vybrala jsem hovězí sweet burgery s cibulovou marmeládou, bramborama a pepřovou mayo. Taky jsem ochutnala jejich hráškovou polévku s mátou, což byla hodně zajímavá kombinace. Pár dezertů taky padlo a ještě jsem stihla procházku s kafíčkem. Je potřeba si to prostě udělat hezký! 




A to bych to nebyla já, kdybych tu neměla nějaké nové kosmetické produkty, tentokrát dekorativka REVOLUTION PRO, konkrétně dvě menší paletky očních stínů jménem Ultime NUDES ve dvou variantách. Mám tady Medium a Light, osobně se mi asi více líbí Medium, ta se mi bude hodit ke každodennímu líčení, ale povedená je i Light verze. Potom tu mám jednu větší paletu, kterou jste u mě možná v minulosti už viděli a tou je NAMASTE paletka. A nakonec tři zvětšující a hlavně vyživující lesky s vitamínem E. Čirý Pout Bomb Plumping Lip Gloss, třpytivý bílý Shimmer Bomb Lip Gloss a korálově červený, lehce cihlový a vysoce krycí Pout Bomb Plumping Lip Gloss. Jsou to všechno pestré barvy, které se na jaro skvěle hodí. Už to chce trošku víc barev, no ne? 





Mezi mé oblíbené vůně už nějakou dobu patří Burberry HER a pokud máte náladu na něco nového, zvláštního a krásného, co nepotkáte jen tak u někoho, je to tento parfém. Dokonalá vůně, která je výrazná, ale zároveň jemná, není protivná, není příliš silná, žádný bolehlav. Ale zároveň to není nic obyčejného. Je to ovocná, gurmánská vůně pro dynamickou, mladistvou ženu. Hlavou parfému je černý rybíz, ostružiny a maliny. Srdcem fialka s jasmínem. A v základu ambra, dřevité tóny a pižmo. 



S přivoláváním jara jsou na řadě i světlé kabelky, nejkrásnější kousek je tahle moje Alma, kterou paradoxně skoro vůbec (nebo upřímně vůbec) nenosím a jen se kochám její dokonalostí. Ale asi bych to měla změnit, buď ji pošlu dál a nebo ji prostě začnu tahat, ať ji taky užiju a bez výčitek. Jen ten strach o ni je silnější než já! Kabelky Louis Vuitton mám moc ráda, ovšem ta výdrž už je problém. Na všech se bohužel projeví čas, nošení stejně tak a ušmudlaná pak nepůsobí moc hezky, odřená také ne. Obzvlášť taková ve Vernis kůži, je potřeba si na ni dávat veliký pozor. Ale padla mi do oka a samozřejmě jsem ráda, že jsem ji vůbec sehnala. Kdo by se chtěl po takové také podívat, tak se jedná o model Alma GM v barvě Rose Florentin. 



No a sotva jsem si říkala, že už je jaro za rohem, začalo zase sněžit. Celou noc pršelo, po sněhu ani památky a ráno koukám padá sníh. Sotva píšu tento článek, zase svítí sluníčko a je krásně. To počasí se mění z hodiny na hodinu. Déšť, sníh a pak hned sluníčko jako na jaře. Je to zvláštní. 



Doufám, že se máte skvěle, pro dnešní den je to všechno a budu se na vás těšit zase u nového článku! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov