VLASOVÁ KOSMETIKA MILK SHAKE

By Elizabeth Lore - 3/01/2021

Všem vám přeji krásný den! Výhledově plánuji zase sérii vlasopostů a dnes tu máme jeden z nich. Už kdysi jsem přišla o své krásné dlouhé blond vlasy, je to už šest let a před pár lety se to stalo znova, určitě mnozí už tenhle příběh znáte, neuvážená rozhodnutí kadeřníka a jeho experimentování s barvou a melírem, nebo spíš nerespektování jistých zásad. Zásad, které každý kadeřník zná, ale vidina peněz asi byla silnější, jednoduše mi barvil vlasy každý měsíc a nejen odrosty, ale po celé délce. Pro melírované a jakkoliv odbarvované vlasy je to jistá smrt. No, poučila jsem se! Vlasy jsem měla sotva po ramena a konečně už zase rostou, dorostly do celkem uspokojivé délky a já vám chci dát co nejvíc rad, jak na to, jak ty vlasy donutit růst, jak je popohnat a jaké produkty jsem za tu dobu vyzkoušela. V dnešním postu to nebude nějaké extra velké shrnutí péče o vlasy, protože to teprve chystám, je toho opravdu hodně. Ale zatím vám povím něco o produktech Milk Shake, které mám moc ráda. Z dřívějších článků už pár z nich jistě znáte, rukama mi jich prošlo cirka deset. 




Milk Shake Integrity Nourishing Shampoo

Začnu samozřejmě šamponem, asi by se patřilo hned zmínit, že i proces mytí je důležitý, nehledě na produkt. Samozřejmě není dobré používat nějaký šmejd, ale tak či tak byste si měli mýt vlasy dvakrát po sobě, nejdříve tedy umýt šamponem, smýt, pak opět umýt šamponem, smýt a pak až nanést další produkt, masku nebo kondicionér. 


Milk Shake Integrity Nourishing Conditioner

Pokud jde o kondicionéry, většinou je klidně ráda nahradím plně maskou, tedy při každém mytí klidně používám masku místo kondicionéru, ale v tomto případě, tedy v případě řady Integrity bych to nedoporučovala. Zaregistrovala jsem, že s tak častým používáním masky jsem měla vlasy zatížené a více se mastily. Proto je dobré pořídit si celou řadu a při běžném mytí používat kondicionér a jednou za čas masku. 



Milk Shake Integrity Nourishing Intensive Treatment 

A tady už mám výše zmiňovanou hloubkově vyživující masku. Velikou výhodou je, že se ve vlasech strašně dobře roztírá a stačí malinké množství. Abych pravdu řekla, já hodně produkty na vlasy plýtvám, nebo spíš je nešetřím, protože nesnáším pořádně neumyté vlasy. Pokud jde o množství masek na vlasy, v tomto případě mi stačilo třetinové množství oproti tomu, co používám běžně. 



Milk Shake Integrity Incredible Oil

Zázračný olejniček do vlasů s rozprašovačem mám ráda do ručníkem vysušených hlasům, což bych vám obecně doporučila. Nanášet olej do vlhkých vlasů je ideální. Do suchých vlasů dávám pro uhlazení úplně jiné oleje, například Kérastase Chronologiste Huile de Parfum nebo levnější L'Oréal Profesionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa (mimochodem celá tato řada je výborná). Tento olejíček je regenerační, chrání třeba proti chladu v zimě, vyživuje je a bojuje i s roztřepenými konečky, nebo tedy slouží jako prevence třepení konečků. Vlasy jsou díky němu krásně lesklé, ale mohu potvrdit, že to platí i pro ostatní oleje, které jsem tu dnes zmiňovala. 


A to je pro dnešek všechno, příští vlasopost bude už obsáhlejší a povím vám jak to bylo s mými vlasy. A ukážu vám, jak dlouhé vlasy momentálně mám. Rozepíšeme si úplně všechno, moje oblíbené produkty, rituály a výživu. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov