LANVIN Marry Me!

By Elizabeth Lore - 6/09/2022

Všem vám přeji hezký den. Dnes mám pro vás recenzi obzvlášť nádherného parfému, který je nádherný už svým samotným názvem. Je to parfém jménem Marry Me! Vlastně poprvé jsem vyzkoušela parfém značky Lanvin. A musím přiznat, že právě tento parfém mě vždycky moc lákal. Jak svým flakonem, taky svým krásným a kouzelným názvem. Tato slova chce od své životní lásky slyšet určitě každá žena. No a právě lásku vám slibuje tato vůně. Slibuje také přitažlivost a pořádnou porci romantiky, kterou v sobě ukrývá. Tato vůně byla uvedena na trh v roce 2010. Kompozice je ztělesněním lásky, přitažlivosti a romantiky. Tuto vůně navrhl francouzský parfémář Antoine Maisondieu. Líbí se mi nápad, že by i tento krásný parfém mohl být cestou nebo způsobem, jak požádat svojí polovičku o ruku. A proto si myslím že by se o tom to parfému mělo více vědět. Divím se, že jsem takovou žádost o ruku u někoho ještě nezaznamenala. Myslím, že by to bylo hezký doplněk k nějaké žádosti o ruku. Já už za sebou tento den mám, těším se ze svého Prstýnku od své osudové lásky a tak jsem si tento parfém pořídila čistě ze zvědavosti. Jelikož mě opravdu zajímalo, jak může právě takový parfém vonět. A pokud to zajímá i vás, přečtěte si následující složení tohoto parfému níže. 

HLAVA broskev, frézie, hořký pomeranč 

SRDCE magnólie, růže, jasmín 

ZÁKLAD ambra, cedr, pižmo



Zaujal mne také příběh této značky parfému. Jeanne Lanvin byla první tvůrkyní svých vlastních vůní. Živila se prodejem kloboučků, které sama  vyráběla, hodně šetřila a za nějaký čas si otevřela několika pokojový salon v Paříži. Tam mimochodem Lanvin sídlí dodnes. Tak jako většina parfemovaný ch značek. I zde se jednalo předně o návrhářku, která později vytvořila vlastní vůni. Na flakonu je logo, které vyobrazuje Jeanne Lanvin s její dcerou, jak se k ní sklání v krásných šatech. Krásné šaty také šila na svoji dceru, která rozhodně nijak neukončila jí kariéru, ba naopak. Krásné šatičky šila i pro ni. Její první parfém Mon Péché nezaznamenal veliký úspěch, ale později se dostala i na americký trh s jiným parfémem, konrkétně šlo o vůni Arpege. Určitě všichni budete znát velice známý parfém této značky ve fialovém flakonu se zlatým logem a se zlatými kroužky kolem stříbrného uzávěru, v krásné průhledné krabičce. Tedy vůni s názvem Eclat D'Arpege.  




A málem bych zapomněla zmínit o jaký druh vůně se jedná, nikoho nepřekvapí, že se jedná o květinovou vůni. Ta se pro takový den jednoznačně hodí. Nemyslíte? A to už bude pro dnešní den vše, doufám, že se vám dnešní post líbil a že vás tento nádherný parfém zaujal. Mějte krásný den! Vaše E. 



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov