RECEPT NA TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO | PULLED PORK

By Elizabeth Lore - 6/21/2022

Všem vám přeji hezký den! Konečně mám pro vás recept na tuhle boží záležitost. Maso obalíme v pekáčku ve všech surovinách kromě vody, ta se přidá až u pečení. Přidáme i mrkev. Přes noc necháme naložené v lednici a dáme ráno péct do trouby na maximální stupeň a odkryté, aby se maso zatáhlo. Pečeme půl hodiny, pak do pekáčku přidáme půl hrníčku vody, maso přikryjeme, teplotu snížíme na 145 °C a pečeme další tři hodiny, ale přikryté. Pak maso vyndáme, vidličkou roztrháme, rozmačkáme i mrkev a pečeme další dvě hodiny na stejný stupeň. 


1.5 kg krkovice

1 větší lžička soli

1/2 balení koření mletá uzená paprika

3 lžíce sójové omáčky

3 lžíce medu

10 lžic kečupu

1/2 hrnku vody

2 mrkve (nejsou nutné)





A to je pro dnešek vše! Doufám, že si recept vyzkoušíte a hlavně, že vám bude chutnat. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov