Jeden z nejlevnějších samoopalováků! JAKÝ JE?

By Elizabeth Lore - 6/06/2022

Všem vám přeji hezký den. Jak jistě víte, samo opalováním mám moc ráda, jednak proto, že kůži nějak neškodí narozdíl od sluníčka a také proto, že je po něm pokožka prostě krásnější. Navíc je to jedna z nejlevnějších forem pro opálenou pokožku, tedy z forem takzvaného opalování, i když nevím zda se tomu tak dá úplně říkat. Prostě a jednoduše, opálená pokožka ihned. Nevím jak vy, ale solárium v oblibě moc nemám, i když ho občas navštívím, ale bohužel výsledek nikdy netrvá moc dlouho. A je to opravdu nákladná záležitost. Vlastně se pohybujeme v řádu tisíců korun, abyste dosáhli hezkého opálení, které je navíc potřeba udržovat neustálými návštěvami dokola. Samoopalovací krémy jsem vyzkoušela různé, zkoušela jsem i samoopalovací pěnu, kterou jsem vlastně používala ještě nedávno, ale už jsem spotřebovala a tak byl čas pořídit něco nového. Vzpoměla jsem si, že jsem zaregistrovala velkou chválu na tento samoopalovací krém, tedy konkrétně samoopalovací mléko značky Ziaja


Co mě zaujalo, je jednoznačně jeho cena v poměru s množstvím. Neslyšela jsem na něj jediné negativní slovo, prý je prostě úžasné. I složení se mi líbilo, je to veganský produkt. Toto tělové mléko se pohybuje cenově kolem stovky, někdy i níže, záleží na jakou cenu natrefíte. Ale rozhodně je to cenově nesrovnatelné s jinými produkty. No a údajně je nesrovnatelná i ta kvalita. Samo opalováním může mnohé odradit, právě kvůli různým Fleků a zápachu, které mohou některé tyto produkty provázet. Avšak u tohoto tělového mléka se vám toto nestane.



A jaké je jeho složení? Ziaja Cupuacu obsahuje brazilské máslo Cupuacu a po něm je tedy produkt pojmenovaný. Obsahuje také máslo kari the, které posiluje obranyschopnost pokožky. Regeneruje její s vrchní vrstvu a dodávají hydrataci. Takže pokožku nejen dokonale opálí, tedy obarví, ale také hydratuje. Obsahuje Makadam Yowee olej, olej s paraořechu, které zabraňují předčasné ztrátě vlhkost kosti a zachovávají přirozenou rovnováhu. Také obsahuje DHA, která dodává pokožce přirozeně opálený vzhled. Při aplikaci je důležité dávat pozor na pár věcí. Rozhodně nedoporučuji po aplikaci nosit světle oblečení, alespoň pár hodin. Už jich samoopalovacích přípravků, ale těch nejdražší ch se mi vždycky stane, že se mi obarví například i bílé tenisky od nohou, takže na to si dávej the pozor. Určitě se v tomto případě nejedná o kvalitu produktů, ale spíše o typ produktu. Samo opalovací přípravky prostě trošku barvy. Před aplikací je dobré použít nějaký peeling celého těla. Zbavíte se tak šupinek a všech nedostatků pokožky. Pokožka je pak připravená pro aplikaci a opálení bude krásně souměrné. Další věc, která by vás mohla trápit jsou oranžový ruce, které prostě většinou chytnou mnohem víc než zbytek těla, což vůbec nevypadá hezky. Existuje na to jednoduchá rada, máte vlastně dvě možnosti. Buď použijete aplikační rukavici, no a nebo použijete na ruce a chodidla běžný tělový krém, který bude tyto partie chránit od samoopalovacího přípravku. A to už bude pro dnešek všechno, doufám, že jsem vám alespoň trošku pomohla, pokud jde obecně o samo opalováním a hlavně doufám, že vás zaujal i tento produkt, který má v nabídce Notino. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov