Moje podzimní TOP PRODUKTY

By Elizabeth Lore - 10/03/2022

Všem vám přeji krásný podzimní den. A pokud není krásný a nevysvitlo u vás ani trochu sluníčko, udělwjte si ho krásným i tak. Já si pomáhám k hezčím dnům třeba voňavou aroma terapií s oleji do zvlhčovače vzduchu, ta linoucí se pára je krásná a uklidňující. Nebo si zapálím vonnou svíčku, ideálně s práskajícím knotem, například můžete mrknout na Wood Wick svíčky. A nebo něco upeču, ideálně jablečný štrůdl, uvařím jablečný kompot se skořicí, hřebíčkem a dám si ho ještě horký! Nasekám si třísky, zatopím v krbu, užívám si teplo domova jak to jde, když se mi nic nechce. Já prostě miluju podzim a s podzimem vítám každý rok i své oblíbené produkty, které celé léto ležely stranou. A jaké produkty to jsou?


Parfém Narciso Rodriguez 

Jaká jiná vůně by mohla být v dnešním podzimním postu, že? Moje oblíbená, Narciso. Vůně, kterou jsem si zamilovala poprvé na zimní dovolené v Livignu. A nakonec jsem ji dostala od manžela. Krásný bílý fluid, jednoduchý elegantní flakon s matným tělovým uzávěrem. Nikdy mě nepřestane bavit. Je to květinová, spíše dřevitá výrazná vůně. A obzvlášť bych vám chtěla doporučit její novější verzi, Narciso Rodriguez NARCISO Poudrée nebo také NARCISO Ambrée. 




Tělový krém Nivea Repair & Care

Tento krém mám letos poprvé. Ovšem tyto krémy Nivea a pumpičkou mám v oblibě už snad deset let! Tento bílý mám teď poprvé, ale je asi nejlepší ze všech těch druhů. Původně jsem si ho objednala na podzim, ale jak víte, nedávno jsem ještě byla v Chorvatsku a vzala jsem si ho s sebou. Ve finále ho na dovolené používaly i kamarádky jako pleťový krém, stejně jako já, protože ta kůže spražená sluníčkem ten krém milovala. Používala jsem ho po sprše každý den na celé tělo, na popraskaná chodidla z celodenního koupání v moři a bazénu, ale také jsem se nebála a opravdu jsem ho zkusila i na pleť. Já, která jsem po všem ihned mastná! Tento krém je můj objev roku. 


Tělový krém Noble Isle

Tento krém mám moc ráda, je to krém, který je hodně parfémovaný, hodně voní a na těle ta vůně potom dlouho vydrží. Balení je obrovské a i když si za tento produkt trošku více připlatíte, stojí za to. Mám ho už skoro rok, je snad bezedný. Tento krém je z řady kosmetiky Noble Isle s názvem Willow Song, podle mě je to jejich nejpovedenější řada, ale ráda mám také tu rebarborovou, tedy Rhubarb Rhubarb. 


Krém na ruce INDULONA

Krémů na ruce mám doma celoročně celkem dost, ale nevím jak to dělám, jsou dny, kdy nemám ani jeden. V oblibě mám ta maličká balení, vejdou se do každé kabelky, nezabírají místo, to se hodí. Ale mezi naše oblíbence (mluvím za celou naši domácnost) patří jednoznačně Indulona. 


Péče o nehty Gabriella Salvete

Zpevňující laky potřebuju jako sůl. Měla jsem přes léto dva měsíce nehtovou modeláž kvůli mé svatbě, věděla jsem, že toho po sundání budu litovat. Ale byla jsem připravená. Mám dostatečnou péči o nehty a nic víc v turo chvíli dělat nejde. Já mám nehty hodně citlivé i na teploty  na vodu, namáčení, na všechno. Takže olejíčky a zpevňovače ráda doporučím. Mám tady jeden třpytivý Gabriella Salvete 30 Seconds Cuticle Remover z řady Nail Care a pak jeden čirý bez třpytek Glosy & Fast Dry také z řady Nail Care. Z této řady si můžete vybrat i olejíčky na nehotovou kůžičku, ty mám také vyzkoušené. 



A to je k dnešnímu podzimnímu postu už vše. Doufám, že vás moji oblíbenci zaujali a třeba si nějaké objednáte. Notino má vše v nabídce, tak se můžete kouknout a doporučuji koukat i na jejich akce a dárky k objednávkám! Stojí to za to. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov