Tipy na vánoční dárky

By Elizabeth Lore - 11/07/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás první tipy na vánoční dárky. Co bych doporučila obecně, jsou rozhodně dárkové kazety. Ať už sady s dekorativní kosmetikou, s parfémy, svíčky a svícny, difuzéry, prostě cokoliv v hezkém vánočním balení, které vám každý rok nabízí nespočet značek. Osobně mám dárkové sady o Vánocích moc ráda, takže vám nějaké doporučím i v dnešním postu a ukážu vám, co jsem vybrala pro své nejbližší já. 

Kazeta Hugo Boss ALIVE

Jednoznačně u mě vedou dárkové kazety s vůněmi. Vždycky se tím postaráte o krásný vánoční dárek v krabičce, zároveň je luxusní a vůně o člověku řekne mnohé. Ráda vybírám parfémy pro ostatní a pokud si netroufáte jen tak vybírat, zvolte oblíbenou vůni a vsaďte jednoduše na jistotu. Parfém je velmi osobní dárek a hodí se myslím pro každého, pro tchýni, pro partnerku či partnera, pro rodiče, sourozence. Hugo Boss Alive je velmi příjemná vůně, kterou dobře znám. Je to mix květinových a dřevitých vonných ingrediencí. Magnólie, šalvěj, santal, mech a jasmín. 


Maybelline Sky High řasenka Lash Sensational 

Pak tu mám vánoční cracker! Znáte vánoční crackery? Tyhle obří bonbónky s dárky? Tentokrát se jedná o kosmetiku, řasenka a tužka na oči. Celkem univerzální záležitost. Řekla bych, že řasenku a tužku na oči používá skoro každá žena. S tím nešlápnete vedle. Maybelline Sky High Lash Sensational je pro mě momentálně nejlepší řasenka, sama jsem si ji koupila už mnohokrát. 


Svíčka Village Candle

A jako poslední tady mám svíčku. Někdo svíčky pod vánočním stromečkem rád nemá, ale myslím si, že to je přežitek. Ta doba, kdy si lidé na Vánoce dávali laciné svíčky, které ani hezky nevoní, je pryč. Dnes je opravdu široká škála svíček, prvotřídní značky, luxusní vůně a typy svíček. Tentokrát jsem zvolila Village Candle, ale s Yankee Candle také nešlápnete vedle. 


A to je pro dnešek vše. Doufám, že vás některé tipy na dárečky pod stromeček zaujaly a pokud opravdu ano, mrkněte na to, objednejte a udělejte radost těm, které máte rádi! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov