Mé oblíbené krémy BIODERMA

By Elizabeth Lore - 1/10/2023

Vítejte u dnešního článku, dnes mám pro vás doporučení na pleťovou kosmetiku a na mojí nejoblíbenější péči o pleť v posledních měsících se značkou Bioderma. Tuto značku sice používám už několik let, konkrétně jeden z těchto krému se u mě objevuje opakovaně, určitě ho někteří z vás už z mého blogu pamatuji, objevil se tu v na jednom článku a nejedné recenzi. Teď jsem se k němu opět vrátila a rozhodla jsem se vyzkoušet ještě jeden krém z té samé řady. A je naprosto skvělý, to vám mohu říci rovnou, pomohl mi přesně s tím, s čím jsem potřebovala. Hydratační krémy jsou pro mě číslo jedna, ty prostě musím mít, ale pořád je období, kdy mám problémy s akné, vždycky se nějaké objevy, bohužel většinou když má mít své dny, hormony si dělají co chtějí. A kvůli těmto dnům, kvůli tímto obdobím jsem se rozhodla vyzkoušet ještě krém Sébium Global. Krém Sébium Hydra ale musím mít tak či tak, jelikož jiné krémy mou pleť naopak až vysušují. Sice vysuší akné, ale mé pleti to moc nesvědčí, takže kombinuji vždy takové krémy i s těmi hydratačními. Většinou to kombinují tak, že po sprše a po umývání obličeje používám ten hydratační a večer používám ten určeny na akné. Tak je to dělám tak že krémy určené na problematickou pleť akné používám jen lokálně, na konkrétní partie a na zbytek obličeje si dám hydratační krém. Potřebuji mít na krémová ne hlavně oči a nos, tam vždycky dávám jenom hydratační produkty.


Bioderma Sébium HYDRA

Tento krém mám ve své koupelně na čestném místě, mezi produkty, které denně používám, už pár let. Je to nejlepší hydratační produkt, který znám. Obsahuje Fluidactiv, který působí přímo na kvalitu mazu, ceramidy, které posilují přirozenou ochrannou bariéru pokožky, xylitol, vazelínu, glycerin, ginkgo bilobu a allantoin, který pokožku zklidňuje a regeneruje. 


Bioderma Sébium GLOBAL

Tento krém jsem začala používat společně s krémem Sébium Hydra z jistých důvodů. Jak jsem psala již v úvodu, každý měsíc se mi vrací akné na některých místech a po několika měsících testování můžu říct, že tento krém perfektně pomáhá a s pupínky si poradí. Obsahuje Fluidactiv, stejně jako u předchozího produktu, také glukonát zinku, který přispívá ke zklidnění pokožky a také k jejímu hojení. Také kyselinu citrónovou, estery kyseliny mléčné, kyselinu salicylovou, glycerin, ginkgo bilobu a obsahuje jemnou svěží parfemaci, která je příjemná a vůbec mi nevadí. A aniž bych to tušila, k tomuto produktu se doporučuje pro dokonalý výsledek používat i hydratační krém Sébium Hydra, o kterém vám píšu v tomto článku. Takže mé tušení a zkušenost s Bioderma produkty byly správné, až jsem sama překvapena. Ale přesně z těchto důvodů jsem se rozhodla pořídit oba dva krémy, věděla jsem, že tento si sice dobře poradí s akné, díky tomu složení s kyselinami samozřejmě, ale věděla jsem, že jinak by byla pleť hodně vysušená, protože svoji pleť už dobře znám. Jsem mile překvapena, že je to dokonce i oficiálně doporučované, používat tyto dva krémy společně. Jaké je tedy použití? Nejdříve pleť vyčistíte, použijete krém Sébium Global a následně použijete krém Sébium Hydra. Já je používala spíše lokálně dle potřeby. 


A to je pro dnešek už vše, doufám, že se vám dnešní tipy na produkty budou hodit a pokud se vám líbí, mrkněte na Notino, najdete tam různé řady značky Bioderma, produkty pro všechny typy pleti. Přeji vám všem pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov