Moje denní líčení

By Elizabeth Lore - 1/24/2023

Všem vám přeji hezký den, v dnešním postu bych vám chtěla ukázat po delší době své oblíbené líčení. Hlavními produkty jsou právě produkty značky Chanel, kterou mám moc ráda už spoustu let. Vždycky když si pořídím nějaký produkt této značky, je to pro mě událost, protože je to opravdu klenot mezi kosmetickými produkty, alespoň tedy pro mě. Největší zásobu produktů Chanel jsem si nakoupila kdysi při svém výletu do spojených států, kdy jsem navštívila kamennou prodejnu Chanel, která měla několik pater a ve spodním patře se prodávaly parfémy a dekorativka. Mám na to krásné vzpomínky. Proto pro mě bude Chanel vždycky něčím, co mi připomíná to hezké. Pokud jde o pečující kosmetiku, také mám několik zkušeností, zkoušela jsem nějaké krémy, odličovače a už ani nevím co všechno mi prošlo rukama. Všechny jejich obaly jsou neskutečně líbivé, ovšem mezi ty nejkrásnější dle mě patří právě tato pudřenka a naprosto elegantní rtěnka. Pudr Chanel Les Beiges najdete konkrétně jako Healthy Glow Sheer powder, já mám odstín 30. Rtěnka Rouge Coco Flash je v odstínu 134. 

 
A teď tedy, jaké jsem použila produkty? 

Korektor Maybelline Fit Me! 
Make-up Bourjois Healthy Mix
Pudr Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder 
Stíny na obočí Affect
Řasenka Maybelline Sky High
Linky Meybelline Hyper Easy
Oční stíny Make-up Revolution 
Rtěnka Chanel Rouge Coco Flash


Dalo by se říct, že styl líčení se u mě mění každý rok, málokdy objevím něco nového, většinou si ponechám své stálé produkty, své oblíbence, ale jednou za rok se to líčení promění vlastně kompletně, protože se mění trendy a také můj vkus na barvy. Dříve jsem zůstávala u jednoduchého líčení, kdy jsem používala vlastně jenom jeden odstín očního stínu, jednalo se o třpytivé zlaté oční stíny, nevýrazné a jemné, žádná divočina. Za poslední rok jsem ale začala používat více cihlových barev, matných odstínů. Momentálně jsem na oční víčko schopná nanést i 4 různé odstíny, baví mě si s těmi barvami hrát. Hlavně když máte dobrou paletku, tak je to hračka, ty barvy se přímo nabízejí, hlavně ty perfektní kombinace. Líčení vždy začínám hydratačním krémem, který zrovna používám, to je na vás. Jako malou radu vám mohu dát to, že se nedoporučuje používat make-up a krém na různých bázích. Tedy pokud máte make-up na olejové bázi, měli byste použít i krém na stejné bázi, nekombinovat hydratační a olejové báze. Nejde to dohromady. Tak tedy, nejdříve nanesu krém, potom používám korektor, který dávám pod oči a kolem úst, na koutky. Potom si vezmu stipple brush, je to plochý štětec na make-up a používám make-up, vrstvím podle potřeby, ale vždycky mám střední krytí, takže stačí jenom trošička. Potom použiju bronzer pudr, následně jdu na oční stíny a nanesu oční linky. Jakmile mám linky hotové, přijde na řadu řasenka. Někdy si oční linky dodělávám až nakonec, když si řeknu, že mi výraznost očních stínů nestačí, není problém zapracovat linku i mezi řasy, když už řasenku máte nanesenou, důležité ale je dostat linky právě i mezi řasy, stačí přizvednout oční víčko, linka by měla být právě i mezi řasama, aby byla dokonalá. Pokud to chcete mít technicky správně, je dobré nanést i na horní víčko na watter line tužku na oči. Tu já ale nikdy nepoužívám, protože se mi tužka na oči vždycky obtiskne i dolů a to nechci, slzí mi pak hodně oči, ale mělo by to tak správně být. Potom si dodělám obočí, minulý rok jsem používala výhradně tužku, tento rok jsem se nějak zasekla na stínech. Nakonec používám rtěnku a líčení je hotové. Tato rtěnka je neskutečně příjemná a krémová, takže pod ni nemusíte nanášet žádnou bázi nebo balzám na rty.



A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní tipy na nové produkty líbily, že si třeba také nějaké vyberete. Rozhodně nebudete litovat, protože tohle jistota kvality. Je to jedna z mála značek, u kterých cena odpovídá tomu, co dostanete. Což bohužel v dnešní době nebývá pravidlem, ale Chanel si pořád drží svoji kvalitu. Mějte hezký zbytek dne! E

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov