ELNINO SLAVÍ 20 LET

By Elizabeth Lore - 10/12/2023

Včera proběhla velkolepá oslava Elnina v krásných prostorách Highlight v Praze. Elnino totiž letos oslavilo 20 let! A já mám pro vás samozřejmě report z této krásné akce. Program byl plný zajímavostí a já osobně beru za veliký zážitek workshop s finalistkou Master Chef Česko 2022. Saxofonista byl také úžasný. Ale o tom až později! Teď vám postupně ukážu, co se dělo na včerejším eventu! 


Hned u vchodu nás přivítal Prosecco Van se skleničkou velmi lahodného secca. A to autíčko je totálně boží. Všechno bylo naprosto dokonale nazdobené. V nabídce bylo samozřejmě alko i nealko. 



Highlight je nedávno otevřený prostor v Praze, který se hodí právě pro takové příležitosti. Nádherný design, bar plný zeleně a jedinečná atmosféra. 




Best seller značky L'Oréal, alespoň dle mě, tento make-up. Kdo by ho neznal. True Match mám ráda už leta letoucí. A rtěnky Infaillible, které vidíte jsme dostali při odchodu jako dáreček, takže se na ni moc těším a jsem zvědavá. Už jsem po ní koukala. 




Na místě byly také floristky, se kterými jsme si mohli vyrobit buď květinovou dekoraci z živých květin nebo čelenku z těch umělých. Já zvolila čelenku, můj doprovod dal přednost dekoraci na stůl z živých květin. Lákavé bylo obojí! 



Pak následovala show a ochutnávka nevšedních drinků v pevném skupenství technikou molekulární mixologie. Neskutečně zajímavá zmrzlina, tedy přesněji sorbet s příchutí piña colady a s plátky kokosu. Taky jsem vyzkoušela tuhý gin, připomínal želé a na něm pěna. Ty barvičky byly super! 



Potom mi umíchal drink michelinský bylinkář, který pěstuje "jedlou bižuterii", bylinky a jedlé květy a dodává je do těch nejlepších pražských restaurací. Sklenici navoněl dýmem z bylin, jakoby ji zaudil vlastně a následně namíchal drink, přidal parfém, plátky sušeného pomeranče, spoustu pro mě tajemných přísad a drink voněl jako teplý podzimní parfém s pomeranči s nádechem orientu. Zajímavé propojení bylinek a parfému. 




A teď to, z čeho jsem měla asi největší radost. Workshop s Betty Minaříkovou. Vytvořila jsem si vlastní dezert, dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí, naučila jsem se techniky zdobení, práci s krémem a špičkou a nakonec jsem si svůj výtvor i snědla a byl dokonalý. Dostala jssm i pochvalu. Jsem moc ráda, že jsem si odnesla takový zážitek! Pečení je můj velký konipček, takže je jasné, že radost jsem měla velikou. 









Spoustu dezetů od Betty jsme mohli i ochutnat. Já stihla jen jeden, ten růžový éclair, no co vám budu říkat, samozřejmě, že byl dokonalý. 






A další Master Chef, drahá polovička Betty, Vojta Urban, náš moderátor. 






Bylo to krásné! A moc děkuji celému týmu Elnino! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov