Jaký je čistící kartáček Eggo?

By Elizabeth Lore - 10/01/2023

Všem vám přeji hezký den. Dlouho jsem si chtěla pořídit sonický čistící kartáček na pleť pro hloubkové čištění, no a konečně ho tu mám. Jedná se o Eggo Sonic Skin Cleanser. Tento kartáček pomocí sonických vibrací zbavuje pleť veškerých nečistot a zároveň poskytuje příjemnou masáž, štětinky na kartáčku jsou neskutečně jemné, až skoro plyšové řekla bych. Na dotek je velmi příjemný. No a na obličeji to pocítíte ještě více. Díky různým velikostem silikonových štětinek se dostane i na špatně dostupné oblasti obličeje a už po minutové masáži bude pleti na dotek hladká a jemná. Pokud jde o kvalitu a čistotu pleti, odličování je nejdůležitější, je to klíčem ke krásné a zdravé tváři. Už mnohokrát jsem si při čištění obličeje všimla, že po použití různých čisticích přípravků, jako jsou odličovací oleje či mycí gely, na pleti zůstávají pořád zbytky líčidel. Obzvlášť oční stíny pořádně drží a make-up u nosu, v koutcích úst a nebo mezi obočím. Prostě na různých menších místech se pořád vše drží. To jsem zjistila tak, že jsem použila ještě vatový tampónek a viděla jsem, že na pleti pořád něco zůstalo, i přesto že jsem obličej dvakrát po sobě umyla mycím gelem a teplou vodou, a to pořádně. A možná si řeknete, že je tedy jednodušší použít ještě nějaký čistící produkt na vatovém tampónku a tím celou pleť setřít, ale já mám citlivou pokožku a když si přejedu celý obličej vatovým tamponkem, tak mám celou pleť doslova sedřenou a zarudlou, následně mě celý obličej pálí a také oteče v těch horších případech. Vatový tampónek s odličovačem po u mytí pleti používám pouze na oči, tedy na stíny a hlavně řasenku. Řasenku totiž jen tak nesundám, vždycky používám dvoufázový odličovač. Ale jakmile si ním přejedu byť jen rty, tak mám okolí kolem úst hned zarudlé, nemůžu na svůj obličej používat jen tak něco, bohužel.



Mnohem příjemnější cesta je pro mě právě čistící sonický kartáček. V minulosti jsem už zkoušela různé kartáčky, ale zatím jsem nebyla úplně spokojená, vzhledem k citlivosti mojí pleti, která se v posledních letech zhoršila, čímž myslím to, že je citlivější a přestaly mi vyhovovat i roky zkoušené krémy a další péče. Psala jsem vám o tom v jednom z nedávných článků, kde jsem doporučovala krémy pro citlivou pleť, jelikož jsem musela změnit i péči. Eggo má v nabídce přímo i produkty k čištění a péči o pleť, takže ty jsem vyzkoušela také. 





Co je pro mě nejdůležitější, je to, že je voděodolný a dá se používat i ve sprše nebo ve vaně, protože já se z velké většiny odličuji právě ve sprše a ve vaně, když se jdu večer umýt. Ke kartáčku je i praktický stojánek, takže po použití ho vyčistíte a dáte do stojánku. V nabídce je několik barev tohoto kartáčku, já jsem si vybrala řekla bych ten původní, klasický, bledě růžový. Můžete si na něm nastavit až 5 rychlostí, je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a nedrží se na něm bakterie. Štětiny na přední straně přístroje slouží k čištění pleti a štětiny na zadní straně slouží pro masáž obličeje. 




Také má funkci automatického vypnutí po 3 minutách. Na jedno nabití ho můžete používat cirka dva měsíce. Má podporovat mladistvý vzhled pleti, zlepšovat její pevnost, pružnost a zanechávat pleť jemnou a sametově hebkou. Slibuje také zdravý a rozjasněný vzhled. Poskytuje pleti jemnou masáž a podporuje mikrocirkulaci. A co je hlavní, odstraňuje z pleti nečistoty, maz a odumřelé kožní buňky. Pomáhá čistit a uvolňovat zanesené póry a snižuje výskyt nedokonalostí, jako třeba pupínků.






A to je pro dnešek už vše. Pokud se rozhodnete ho vyzkoušet, Notino má v nabídce všechny barvy! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov