Australian Bodycare

By Elizabeth Lore - 2/29/2024

Všem vám přeji hezký den, dnes bude článek o kosmetice, která je pro mě zcela nová a to proto, že jsem od této značky ještě nic nezkoušela. Ale samozřejmě, že ji dobře znám. Mám tu celkem čtyři zajímavé produkty. Pokud máte v oblibě tea tree olej, je tohle něco právě pro vás. Australian Bodycare je navíc přírodní.



Shave oil

Olej na holení je pro mě vlastně úplný objev. Už delší dobu řeším takzvanou strawberry pokožku na nohách, hlavně na holenních kostech po holení. Zkoušela jsem různé tipy jak s tím bojovat, určitě je dobré všechny dodržovat. Jako třeba pravidelně měnit žiletku, neholit se v protisměru růstu chloupků, případně pokud ano, tak jemně a pomalu, pomalými tahy, pravidelně používat peeling na tělo a po holení použít třeba nějaký olejový produkt. Tímto olejem na holení se ale všechno mění, je to úplný game changer. Olejem na holení vlastně přeskočím několik kroků a už rovnou při holení pokožce dopřávám důležitou péči. Holení je i šetrnější, takže za mě super věc.


Face cream

Tento pleťový krém je vhodný pro aknózní, smíšenou, mastnou a suchou pleť. Nejen že eliminuje pupínky a černé tečky, ale také předchází jejich vzniku. Udržuje pleť čistou a hlavně bez bakterií. Má příjemnou konzistenci, která se dobře vstřebává, a pleť zanechává pružnou a hydratovanou. Obsahuje tea tree olej, který má antibakteriální účinky, pak také tasmánský pepř pro zklidnění pleti, švestku kakadu pro ochranu pleti, vitamín E, který zabraňuje vzniku pupínků a makadamové ořechy, kreré pleť hydratují a posilují. 


Hylauronové pleťové sérum

Pleťové sérum pro intenzivní hydrataci s kyselinou hylauronovou a tea tree olejem. Je vhodný pro suchou pleť s vráskami a také pro již zralou pleť, jelikož má anti-aging účinky. Pleť také vyživuje a sjednocuje. Toto sérum by si mělo hravě poradit například s jemnými vráskami kolem očí. Obsahuje 100% přírodní tea tree olej, 2% kyseliny hylauronové a vitamín B5. Používá se ráno i večer před nanesením pleťového krému. Do dlaní si aplikujete pár kapiček a vmasírujete do pleti. 



Body balm

A zpátky k holení. Tento balzám je určený přímo pro zklidnění začervenalé pokožky po holení. Pokožku také osvěžuje a dokonce chladí. Co je zajímavé, umí zmírnit i svědění, které se u mě dostavuje po holení vždy, pokud si během pár minut od osušení pokožku nenamažu nějakým krémem. Pak se můžu zbláznit. Také předchází zarůstání chloupků. Je vhodný pro pokožku po depilaci i po holení žiletkou. 


A to je pro dnešek vše. Doufám, že vás dnešní produkty zaujaly. Mějte pěkný den, vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov