Růžový slon

By Elizabeth Lore - 2/14/2024

Letos bude náš valentýnský večer opravdu unikátní a veselý! Už když jsem obdržela tento balíček od Růžového slona, vykouzlila jsem tím manželovi úsměv na tváři. Zrovna jsem se za ním stavila do práce a už se začal pomalu těšit. Tak trochu si říkám, jestli je to dárek pro mě nebo spíše pro něj. Oba dva máme hrozně moc rádi vlastně celý marketing Růžového slona a zbožňujeme jeho vtipné reklamy. Růžový slon je sám o sobě hrozně moc roztomilý a baví nás! O to více mě těší, že mohu touto cestou vyzkoušet několik jejich produktů. Mám tady od všeho něco. Pokud jde o hračky pro dospělé, ráda zkouším nové věci a baví mě to. S kamarádkami vždycky konzultujeme, kdo má jakou hračku a vůbec se nebojím ani toho, dát nějakou hračku třeba ženám ve své rodině, jako třeba mojí mamince, která to velmi uvítala, protože ženy jejího věku na tohle moc nejsou, nezajímají se o to a hodně jí to rozšířilo obzory. A proč né, člověku to udělalá opravdu velkou službu. Sblížilo nás to a bylo to docela vtipné, za mě je to jednoznačně originální dárek. My dvě máme svůj vztah velmi kamarádský, takže jí to ode mě asi moc nepřekvapilo. Stejně tak ani ne mojí sestru. Ta se ode mě nechá vždycky influencnout vším co u mě vidí a co opravdu pochválím, takže nějaké ty hračky už doma máme vlastně obě dvě stejné. Není to pro mě vůbec tenký led a ráda se o tom s kýmkoliv pobavím. Takže pokud to vnímáte stejně a jste rádi za jakékoliv doporučení, tak dnešní článek je přímo pro vás.


Sexy Elephant Adore Play With Me II

Tento korálově červený patří k nejsilnějším tlakovým stimulátorům na trhu. Má delší rukojeť, která je dobrá pro polohování. Má krásný design, pouzdro tzv. toybag a je vodotěsný. Používat jej můžete i na bradavky. V hubičce hračky je taková blanka, která se rozkmitá a přenáší tepání, které má odstupňovanou intenzitu. 


Sexy Elephant Adore G Vibe

Jestli mi něco v mé výbavičce chybělo, je to tohle. Ideální pro komplexní stimulaci. Je to hračka vhodná i pro ty z vás, které mají problém s doražením vrcholu. Líbí se mi, že hračka není příliš velká a je široká ve správných místech. Povrch je velmi heboučky, ostatně jako u všech těchto hraček. Hlava je výkyvná, takže se dobře přizpůsobí tak jak budete potřebovat. Má deset vibračních programů. Má středně tichý provoz a je vodotěsná. 


Sexy Elephant Feel Silicone II

Venušiny kuličky nejsou jen pomůcka, která vám může přinést intenzivnější vzrušení díky prokrvení. Ale také jsou dobré pro vaše zdraví a hlavně tedy pro posílení pánevního dna, což by se nemělo brát na lehkou váhu. Už od svých dvaceti let pravidelně pánevní dno posiluji a ráda vyzkouším i venušiny kuličky právě k těmto účelům. Zaujalo mě, jak vlastně cinkají, ten hebký povrch a anatomický tvar. 


Sexy Elephant Wireless Massager

Nikdo tomu neřekne jinak, než mikrofon, to víme. Má velmi rozmanité možnosti použití. Vibrace jsou hodně intenzivní a hlavice je neskutečně heboučká a příjemná. Líbí se mi také barevné luxusní provedení. Má výkyvnou hlavu, není tuhý, takže je použití velmi příjemné. Má deset vibračních programů a vodotěsnou úpravu. Všechny hračky mají moderní magnetické nabíjení, nemají žádný otvor na vstup pro nějaké nabíjecí kabely jako známe například u telefonů, takže se na vodotěsnost můžete určitě spolehnout. 



Zaujala vás některá pomůcka? Máte i některou z nich doma? Pokud ne, myslím, že teď je ideální čas na využití slevové akce na Elninu, kdy máte slevu 20na celý erotický sortiment (kromě Primeros). 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov