Bezpečné opalování se Shine Brown!

By Elizabeth Lore - 6/18/2024

Znáte Byrokko? Je to prémiová kosmetika s veganským složením, jsou vyrobené v Evropě a nejsou testované na zvířatech. Je to inovativní firma, která se zaměřuje na opalovací přípravky. V jejich sortimentu najdete různé produkty pro rychlejší opálení, ochranné opalovací krémy, přípravky určené k péči o pokožku po opalování a také různé produkty pro samoopálení. 

Krém podporující opálení, díky kterému nemusíte být na sluníčku příliš dlouho. Je skvělý pro ty, kteří smažení na sluníčku příliš nemusí. Ale i pro ty, kteří jen touží po intenzivním opálení a hebké kůži. Je obohacen o vyživující přírodní oleje a hydratační složky, které o pokožku během opalování pečují. Pomáhá rychle dosáhnout velmi tmavého opálení ze slunce nebo také ze solária, což je zajímavé. Hydratuje, vyživuje a zanechává pokožku hedvábně hladkou a také rozzářenou. Dobře a rychle se vstřebává a nevytváří žádné fleky. Má příjemnou svěží tropickou vůni.



A pokud vám nevyhovuje konzistence krému, sáhnout můžete po tomto tělovém oleji, který také podporuje opálení. Olej je průsvitný, nemastný, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce skvrny. Má krásnou svěží pomerančovou vůni. Obsahuje kvalitní a 100% přírodní oleje - kokosový olej, olej z vlašských ořechů a lískový olej. Mám zde olej s pumpičkou a také dvoufázový olej ve spreji, takže záleží čistě na vás, jaký typ produktu vám k opalování vyhovuje více, vybere si každý.




  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov