Voňavé letní novinky od Garnier!

By Elizabeth Lore - 6/24/2024

Všem vám přeji hezký den! Dnes mám pro vás velmi zajímavé letní produkty, které jsou plné ovoce a hlavně plné naprosto nádherné a dokonalé vůně. Tyto obří kelímky od Garnier obsahují totiž SUPERFOOD pro vaše tělo i vlasy. 

Garnier body SUPERFOOD

Je vaše pokožka nenasytná a potřebuje hydrataci? S těmito tělovými krémy pro suchou a velmi suchou pokožku jí dopřejete hydrataci až na 48 hodin. Tělový krém Garnier body Nourishing cream Avocado oil + Omega 6 je určený pro suchou až velmi suchou pokožku, kterou vydatně vyživí a také zklidní. Má lehkou texturu, která se po nanesení moc hezky vstřebává. Obsahuje avokádový olej, který pomáhá pokožku regenerovat, zklidňovat její podráždění z nadměrné suchosti, zjemňuje a má antioxidační účinky. Omega 6 mastná kyselina posiluje kožní bariéru, krém pokožku hydratuje, osvěžuje a má příjemnou vůni. 



Garnier body Hydra-sensitive balm Oat milk + prebiotics je hydratační tělový balzám s ovesným mlékem, které pokožku vyživuje, zklidňuje a zjemňuje ji. Probiotické frakce pomáhají posilovat kožní bariéru. Pokožka je díky němu hydratovaná 48 hodin. Rychle se vstřebává, takže nezanechává na pokožce žádný mastný film, i díky tomu je vhodný pro celou rodinu, ať už váš muž či děti nemusí krémování, tohle je to pravé pro vás. Je vhodný i pro citlivou pokožku. 



Garnier Fructis hair food MASK

Hledáte letos vhodnou péči pro vaše vlasy na letní období, které je jistojistě za rohem? A co takhle vyzkoušet tuto masku na vlasy s tropickou vůni banánů? Tato vyživující maska Garnier Fructis Hair food Banana pro suché vlasy poskytuje okamžitou dávku péče, která je velmi bohatá. Masku můžete použít klasicky jako masku, kterou tedy po použití a po jisté době působení smyjete vodou a nebo také jako bezoplachovou péči, což mě velmi zaujalo. Vlasy intenzivně hydratuje, Holoubkově je vyživuje a obnovuje. Vlasy zanechává hebké a zdravě vypadající. Vlasy nijak nezatěžuje a je dermatologicky testována. Neobsahuje umělá barviva ani silikony. Bambucké máslo zklidňuje suchou a podrážděnou pokožku hlavy, což je velmi důležité a banán vlasy chrání před horkým vzduchem a podporuje růst vlasů. Toto všechno se vám na letním období bude určitě hodit. Díky častému koupání jsou vlasy v létě více vysušené, a to se týká koupání v moři ale také koupání v bazénu, kde vlasy oslabuje bazénová chemie. Horké sluníčko pro vlasy také není nic příznivého, takže i v létě a je potřeba vybírat produkty pečlivě a za měřovat se na určité vlastnosti produktu. 



Co vám připomíná léto víc než vodní meloun? A právě proto je tato maska naprosto dokonalá. Ta vůně melounu je neskutečna. Je to maska, která bude poskytovat krásný objem vašim vlasů. Maska Garnier Fructis Hair food Watermelon je určena pro normální jemné vlasy bez objemu, je vyživující a stejně jako předchozí maska, i tato může být používána klasicky nebo také jako bezoplachová péče. Vlastnosti těchto dvou masek jsou téměř totožné, takže se nebudu opakovat. Věřím, že vás tyto produkty zaujaly, určitě bych Vám doporučila se k nim aspoň řečech no, uvidíte že i to vás naláká. Jsou naprosto dokonalé. Obzvlášť oceňuji i velikost balení, tento kyblíček vám vydrží hodně dlouho! 




  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov