Parfém Mercedes-Benz Club

By Elizabeth Lore - 6/25/2018

Hezký den vám všem, dnes mám pro vás recenzi už druhé pánské vůně Mercedes-Benz. Zase je krásná a zase je neuvěřitelně sexy, kamarádka tomu říká otevírač rodidel, co na to říct. Pro fanoušky embéček je to super věc. Dárek se kterým zaručeně uspějete, podobně jako já u svého přítele, ale hlavně vážně úžasně voní. V balení je i pytlíček Mercedes-Benz s vázáním na přenášení vůně, takže se neodře a je stále krásná a bez poškození. Tyhle pytlíčky k vůním nebývají časté, ale podle mě by mohly být u všech vůní. 

Mercedes-Benz parfém
Je to sice toaletní voda, ale takhle výrazný parfém jsem ještě nepotkala, výdrž to samé. Přítel ji jednou použil u mě v šatně, zrovna když jsem ji fotila na blog a nešlo to ani vyvětrat. Výraznější vůni prostě neznám. Intenzitu jí dodávaní dřevité tóny a ambroxan. Má to být citrusová vůně, ale citrusy tam necítím. Srdcem vůně jsou vodní tóny, koření, jalovcové bobule a kardamom. V základu pačuli, tonka fazole, zmiňovaný ambroxan a dřevo. Hlavou jsou ty citrusy a také rebarbora, ale určitě nečekejte něco citrusového, dle mě je spíše dřevitá.

Mercedes-Benz parfém

Mercedes-Benz parfém

Je to vůně z roku 2013 a co jsem zaznamenala, tak je asi nejoblíbenější a tím pádem i nejrozšířenější. Možná i kvůli tomu jsem po ní hned nesáhla a vybírala jsem jiné, ale zpětně toho lituji, protože tato vůně silně převažuje ty ostatní, co přítel používá. Ještě má Mercedes-Benz Man, je to ta černá s hvězdící na jasně modrém sklíčku. A další vůně má většinou Bvlgari, samozřejmě všechny má ode mě, snažím se ho odít do vůně, která se líbí hlavně mě, ale zatím jsem se na typu vůně vždycky shodli. Pokud jde o dámské vůně, tak už se vkusem trošku rozcházíme. Vždycky mě udivovalo, jak moc můj přítel parfémy řeší. Jsou dokonce dámské parfémy, které přímo nesnaší, většinou sladké vůně, nebo spíš bych řekla přeslazené a k tomu ještě kořeněné (kombinace kořeněné a sladké vůně).

Mercedes-Benz parfém

Ale zpět k pánským vůním. Jako první parfém měl ode mě Bvlgari Aqua, tehdy jsme spolu začínali, ta vůně mu strašně seděla. S touto vůní jsem ho vlastně poznala, nevím proč, ale na něm se každý parfém tak dokonale rozvoní. Z těch známějších vůní má doma ještě Boss Bottled, kterou dostal od sestry, také pěkná a poměrně známá vůně, stejně jako Aqua. Nevýhodou je, že tyhle parfémy má kde kdo, stejně jako například Dior Fahrenheit a v poslední době i YSL Homme. Neříkám, že jsou špatné, ale kdo by měl rád tuctovky. Každopádně my je doma máme, prostě voní skvěle.

Mercedes-Benz parfém

Mercedes-Benz parfém

Na pohled je opravdu líbivá a propracovaná. Líbí se mi jak je hladká, lesklá a jednoduchá. Žádný kus plastu nebo nekvalitní provedení. Je opravdu hodně dobrá. 


Pro dnešek je to všechno, nakonec jsem se vyjádřila obecně k pánským vůním a k tomu, jaký máme k vůním vztah a jaké jsou naše oblíbené a méně oblíbené. A jaké jsou vaše názory na tyhle známé vůně? Jaké jsou vaše oblíbené? Obzvlášť tedy ty pánské, to mě zajímá. Mějte pěkný provoněný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov