LETNÍ NOVINKY | MANUFAKTURA

By Elizabeth Lore - 6/01/2018

Možná jste na mém IG zaznamenali další videa z prodejny Manufaktura, odkud jsem samozřejmě neodešla s prázdnou. Tentokrát jsem měla v merku nějaké vůně, poslední jsem měla fialku, tu mi každý neustále chválil, takže jsem ihned chtěla další, protože vůní s takovou výdrží není nikdy dost. Manufaktura Women 002 je krásná růžičková vůně, je to následnice vůně Women 001. Já mám slabost pro růžičky, takže jsem po ni sáhla vlastně ihned. Není jen květinová, i trocha ovoce dělá tuto vůni neskonale příjemnou. Černý rybíz, mandarinka, ananas, medová hruška a nakonec jasmín, frézie a má nekonečně omílaná růže. Santalové dřevo už je jen takovou tou tečkou každé dokonalé vůně, která si mě prostě umí získat (a to platí i pro pánské vůně). A pak tu mám čistou Meruňka! Krásná hnědá mašlička jí dodává nádech luxusu, je kouzelná, ty obaly s mašličkami se mi neskutečně líbí. Složení této vůně je podobné, opět tu máme jasmín, božské santalové dřevo a další květinky. 


Manufakrura má nyní novou nežnou odličovací péči pro dokonale čistou a jemnou pleť. Určitě jste zaznamenali hon na micelárky. Pro mě je to dávno známá věc, že s micelárkou to není jen tak, pleti může hodně uškodit. Tím spíš se pídím po nových produktech k odlíčení, odličovací mléko je jednou z těch lepších možností. Zklidňující pleťová voda mi sedí hlavně proto, že často chodím odlíčená a zdá se mi, že tím spíš pak pleť potřebuje vyčistit a dostat nějakou tu péči. Já ji používám přes den, když chci v teplých dne z pleti dostat pleťový krém. Pleť se mi prostě mastí a někdy použiji jen pleťovou vodu a ničím se už nemažu. 


S létem přichází i voděodolné řasenky, tak potvrzuji, že tento olejový odličovač očí si s ní dobře poradí. A intimní mycí gel s sebou tahám do fitka i k bazénu, v létě intimní hygieny není nikdy dost a ta klasická mýdla nesnesu. Velikostně super, proto ho taky nosím s sebou, doma mám jiný, hodně je střídám, zkusila jsem snad všechny. 




Další letní produkt, který se Manufaktuře povedl. Meruňkový samoopalovák v krásném bronzovém balení. Na obličej naprostá dokonalost! Obsahuje meruňkový olej a beta-glukan. Obsahuje hlavně unikátní přírodní neškodlivou samoopalovací ingredienci DHA. Mimo je samozřejmě hydratační a nemastný.  


Meruňkový olejíček jsem darovala kamarádce. Je to taková moje bledule, která se nerada opaluje a tak jsem jí dala pro lepší a rychlejší opálení právě tento olejíček. Zajímavý je hlavně tím, že voní jako pravé meruňky, žádné přeslazené aroma, ale pravá obyčejná meruňka. 


A pro dnešek je to z Manufkatury vše! Pokud vás Manufaktura okouzlila stejně jako mě, koukejte hlavně na můj IG, kde najdete i videa z prodejen a z mých nákupů! Krásný den vám přeji! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov