Vodka PRAVDA

By Elizabeth Lore - 6/20/2018

Dnes vám chci představit opět elegantní kousek, překvapivě vodka. Pokud jde tvrdý alkohol, vodka je jasná. Pro někoho je to až moc, ale pro mě je to symbol čistoty, pokud jde tedy o druhy tvrdého alkoholu. Když si koupíte lahev Pravdy, 60% z ní je voda. A to už o něčem vypovídá. A teď to zásadní, čím u mě Pravda vede na plné čáře. Více jak polovinu obsahu této lahve obsahuje čistá a zcela přírodní voda. Voda, která se valí skalami, kam se lidé naštěstí nedostanou, neprochází pak žádným čištěním ve fabrice, je čistá, taková jaká je. Dnes jsou lidé posedlí sterilitou, ale kde je potom příroda?


Na první pohled by se mohlo zdát, že jde jen o pompézní líbivou lahev, která se umí prodat hlavně svým designem. Může to tak být, ale já osobně doufám, že většina lidí ví co kupuje. Že většina ví, jaké bohatství se skrývá uvnitř.


Takhle dopadly koťata, kocovinu prý ale nemají a jsou v pohodě. Ale teď vážně, kočičky u facení rády asistují a Pravda se jim moc líbila. 




Ale ještě několik slov ke složení Pravdy. Je 5x destilovaná. Nejčistější karpatská voda a pozdní sběr neošetřeného zcela přírodního žita ji dělá takovou jaká je. Údajně je Pravda nejčistější a nejhladší vodkou světa, což potvrzuje i oficiální web. 




A závěrem! Nejlepší je na ledu, na zapití voda s mátou, ideální letní osvěžení na víkendové večery. Nejen holčičí záležitost. 


Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov