PARIS FASHION WEEK

By Elizabeth Lore - 10/01/2018

Krásný den přeji vám všem! Dnes mám pro vás tipy na konkrétní produkty pro vytvoření nude looku, tedy tělového líčení. Mám tu produkty od L’Oréal Paris, no a né náhodou. Právě se odehrává důležitá událost všech módních nadšenců, a tou je Paris Fashion Week, který odstartoval 25. září! Je to přední fashion event, který sleduje celý svět. Představení kolekcí na letošní podzim a zimu právě započaly.  A jaké produkty tu mám? Začnu tím nejlepším, dokonalá Balmain Color Riche rtěnka, kterou jsem chtěla akorát kupovat, přesně ten samý odstín, tedy Urban Safari. A nejen, že je v dokonalém tělovém odstínu, který jsem hledala, ale má i nádherné pouzdro ve smaragdově zelené barvě, což je pro mě celkem podstatné, jelikož ta barva pro mě má určitý význam. Tyto Balmain rtěnky mají nejen v několika odstínech, ale různí se právě i barvy obalů rtěnek. A jsem moc ráda, že zrovna tento tělový odstín padnul na toto krásné zelené poudzro (slovo pouzdro používám záměrně, běžně bych použila slovo obal, ale v tomto případě je to speosté slovo, protože taková Balmainka si zaslouží přece lepší výraz, takže pouzdro a basta).



Paletka očních stínů La Petite Palette, ze které je dle mého vkusu nejlepší první odstín, úplně nahoře, druhý také. A na spodní linku oka bych klidně zkusila ten modrý, v tomto případě se nám ale nehodí. Celkově je tato paletka netradiční, volba odstínů k sobě na první pohled moc nejde, modrý odstín vás i vyděsí, pokud se barev bojíte, ale využití najde. 


Dostáváme se k obočí. Produkt, který jsem si objednala shodou náhod celkem nedávno, dokonce ve stejném odstínu. Tužka na obočí Brow Artist, která vám obočí nejen nalíčí, ale hlavně nabarví, proto ten název Micro Tattoo. Vydrží několik dnů, šteteček je hodně ostrý a přesný. Důležité jsou jemné přesné tahy, žádné šmrdlání nebo stínovaní. Tužka je hodně přesná a šteteček kreslí jakoby chloupky, malé tenké linky. Ale opravdu nedoporučuji tlačit, štěteček se ohne, rozplácne a celé si to pokazíte (pečlivě testováno). 



Pokud stejně jako já nenosíte umělé řasy, budete zcela jistě znát tuhle řasenku. Xfiberka False Lash je řasenka, která má podkladovku a samozřejmě i černou řasenku. Kartáček má tvar, který dobře pročeše klidně dvě vrstvy řasenky, takže s efektem umělých řas nebude problém. U výraznějšího líčení oči jsou ty řasy potřeba, byť se běžně spokojíte s jednou vrstvou. Pokud máte jemné řasy, doporučuji pak řasy pročesat ještě čistým štětečkem a máte to.



Life’s a peach, broskvová tvářenka na líčka. Důležitý prvek tělového looku. Když už máte obličej celý v tělových barvách (samozřejmě včetně rtů), je třeba dodat obličeji trochu života a doslova zdravíčka. Určitě bych nedoporučovala narůžovělé odstíny.


Kouzelná paletka rozjasňovačů La Vie En Glow, kterou používám nejen na pleť, ale hlavně na nos, na horní hranu rtů a vnitřní koutky očí. Tím dělám nude look zajímavějším a svěžejším. Vlastně rozjasňovač plácám kam to jde a tak se mi to líbí. V této paletce je několik odstínů. Buď si vyberete ten pravý pro vás a nebo se naučíte pracovat s různými odstíny a využijete je například podle ročního období a druhu líčení. Ten vlevo, nejsvětlejší, to je dle mě barva  podzimu, pokud jde o rozjasňovače samozřejmě. V letním období bych si na takový ledový odstín určitě netroufla. 


A tady máte dle mě ideální tělový look na mé nejoblíbenější modelce. Základem byl True Match, který používám už řadu let a doporučuji ho prostě všem. Líčila jsem spoustu žen, ať už to byly mladé slečny nebo úspěšné ženy, které se do té doby spoléhaly spíše na své osvědčené a celkem drahé produkty. True Match boduje ve všech směrech a není to produkt, u kterého platíte především za značku. Je to spolehlivý MU, u kterého jen stačí vybrat správný odstín. 



Pro dnešek je to vše. Mějte krásný den! Vaše E. 













  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov