Maria Nila SHEER SILVER

By Elizabeth Lore - 1/20/2020

Všem vám přeji pěkný den! Dnes to bude vlasopost. Pokud jde o mé vlasy, víte, že jsem přešla z tmavě hnědých vlasů na blond, už to bude nějaká doba, ale jeden čas jsem navštěvovala špatné kadeřnictví, takže jsem přišla o délku svých vlasů. Od té doby stále hledám ideální produkty pro své vlasy a hlavně nějaké vylepšováky pro blond barvu vlasů. Nedávno jsem narazila na vlasovou proměnu youtuberky jménem Jana Hrmi (stala se známou hlavně návodem, jak si holit správně obličej, od té doby ji znám). Každopádně přešla z tmavých vlasů na krásnou blond, a to hodně rychle. Vlasy měla jistou dobu žluté, ale tím spíš mohla objevovat dobré produkty pro vylepšení blond barvy, což se také stalo. Já jsem si z jejích tipů vybrala produkty značky Maria Nila


Notino mělo výhodné dárkové kazety, takže jsem neváhala a své první produkty Maria Nila mám konečně doma. Používám je nyní cirka dva měsíce. První umytí stačilo pro viditelnou změnu barvy vlasů. Hodně potlačí žluté tóny. Díky nim nemusím chodit na přeliv (a už vůbec ne barvu), stačí mi jen melírování odrostů jednou za dva až tři měsíce. Nyní mám hodně zkušenou a hlavně zodpovědnou kadeřnici, která by mi melíry dříve ani neudělala. Radši budu chvíli trpět s odrosty, než bych si ty vlasy úplně zničila, už tak dostaly zabrat. Ale musím taky dodat, že ani ty odrosty nevypadají úplně zle, je to pro vlasy hodně dobrá věc a odrosty se nosí. Ke konci už je to sice trošku peklo, ale chce to vydržet.



Pokud jde o složení, produkty jsou stroprocentně veganské. Je to skvělá vlasová kosmetika. Vyrábí se ve Švédsku a konkrétně tato modrá (nebo možná fialová) řada minimalizuje žluté tóny blond vlasů, které mám bohužel pořád, ale naštěstí jen na některých místech. Vlasy jsou díky této péči hydratované, zpevněné, mají sílu i lesk. Složení obsahuje samozřejmě fialový pigment, který umí vyloženě kouzlit. Extrakt z ostružin, Color Guard Complex, který chrání a prodlužuje výdrž barvy.



Sheer Silver Conditioner


Nedokážu si představit mytí vlasů bez kondicionéru nebo masky na vlasy. Ovšem pro ty z vás, které mají jemné vlasy je to samozřejmě normální věc. Já mám vlasy, které se mokré zamotají a nemám šanci je rozčesat. U kondicionéru mě nejvíc zajímá jeho konzistence. 


Jednou se mi podařilo koupit si kondicionér, který měl kašovitou konzistenci, vlasy vůbec nepokryl při mičí, spíš jsem měla vlasy plné hrudek a stejně to drželo i všude kolem mě, nešlo to moc dobře dolů a vlasů se díky nedobře vymytému kondicionéru spíš mastily. Ani nešel dostat ven z lahvičky. Od té doby si dávám pozor i na volbu kondicionéru a při recenzích se koukám i na takové fotky, kde ten kondicionér vyloženě vidíte. A abych se tedy dostala ke konzistenci tohoto kondicionéru - je super. 



Sheer Silver Shampoo


Když už chci vyzkoušet nějakou řadu produktů, vždycky beru alespoň dva produkty z konkrétní řady. Hlavně proto, abych viděla výsledky toho, co řada slibuje. Jeden šampon vás nevytrhne. Samozřejmě u tohoto silveru je efekt jasný, takže pokud k němu budete chtít používat jinou masku a třeba i od jiné značky, na kterou spoléháte, tak to ničemu nevadí. Ale já si chtěla udělat úsudek o této značce celkově, o tom jak vlasům pomáhá, takže jsem si vzala opravdu oba dva produkty. Příště chci i masku Maria Nila, ale tu žlutou, doporučila mi ji kadeřnice, měla by vám pomoct se sjednocením blond barvy vlasů.



Šampon je zářivě modrý, což se u silver šamponu očekává, ale tento je jiný i svou konzistencí. Vlasy jsou po něm opravdu vystříbřené. 


A to je pro dnešek všechno. Pokud máte blond vlasy, určitě budete s touto značkou spokojené. Ale doporučuji pečlivě vybrat řadu, která vám bude vyhovovat nejvíce. Já zvolila modrou, ale ještě si objednám tu žlutou, jakmile tuhle vyplácám. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov