NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 1/06/2020

Všem vám přeji pěkný den! Dnes si dáme nákupy a novinky, protože se mi doma zase nastřádalo několik věcí a vše vám chci samozřejmě ukázat. Konečně mám pouzdro na hodinky, které jsem si chtěla pořídit několik let a nebyla jsem schopná si ho koupit. No a taky to tak dopadlo, nakonec jsem ho dostala jako dárek a jsem za něj moc ráda. Má přihrádku na 6 hodinek a stačilo mi to akorát na můj počet.



Jak se vám líbí jeden z posledních trendů perličkových sponek do vlasů? Já tedy zatím nosím jen s kamínky a perličkami, ale už frčí sponky všeho druhu. Čím větší, tím lepší. Já asi zůstanu jen u perliček a kamínků, ale líbí se mi jich hrozně moc. Doplňky do vlasů si teď s prodlouženými vlasy dost užívám a chystám se i na nějaké čelenky a skřipce.




Na šperky a jiné doplňky jsem si koupila boží talířky.



V šatně mám tři zrcadla, ale tohle menší stolní zrcadlo je pro mě nejdůležitější, protože jsem slepá a bez něj se nenalíčím. V Primarku jsem objevila tohle roztomilé zrcátko Minnie, ty ouška a mašlička, fakt je boží. Pokud jde o Primark, zatím se mi nic nerozpadlo, nakupuju tam ráda a ve výsledku je to všechno stejné, ať už jde o H&M, Zaru, Orsay a další.


Do šatny jsem si objednala ještě červeného George značky Mr & Mrs Fragrance, která vyrábí krásné vůně do auta (panáčky určitě všichni znáte), difuzéry všeho druhu a jiné voňky nejen do domácnosti. Na blogu už jsem vám o Georgovi psala, tento je levnější, ovšem nemá bluetooth. Díky bluetooth připojení si můžete pouštět filmy (pouze zvuk samozřejmě), povídky (já mám ráda ty od Wericha, také Wericha v podání Vojty Dyka) a nebo hudbu. Tento George slouží vyloženě pouze jako difuzér a samozřejmě taky udělá velikou parádu, to je evidentní. Matná červená působí velice luxusně, je to krásný zářivý odstín červené. Dostupný je v různých barvách. Teď už jen záleží na vás, zda se rozhodnete pro George s reproduktorem nebo bez. S reproduktorem se cenově rozhodně vyplatí, protože obyčejné bluetooth reproduktory nevypadají tak dobře a navíc je to pořád difuzér, který spolehlivě provoní veliký prostor. A každou návštěvu zaujme, to vám garantuji, vím to z vlastní zkušenosti, George se líbí všem.




Do bříška se pak vkládá vůně, v balení byla jedna přiložená, ale jinak je na Notinu běžně seženete a vyberete si jakou chcete. Vůně v balení je sladká, květinová. Součástí balení je i baterka a nabíječka pro George.



Nebyla bych to já, kdybych tu neměla nějaké produkty, že? Dneska budu praktická, protože vám chci doporučit třeba zubní pasty, ale i zubní kartáčky na Notinu. I bělící přípravky, bělící pasty, pudry. Já si vždycky ráda přehledně vyberu ze svých oblíbených podle ceny a nehrnu se kvůli tomu do obchodu. Nejraději mám Signal, občas si ráda dopřeju Swissdent a momentálně jsem nám vybrala Aquafresh, All in one protection.




To samé i věci na holení, ať už pro mě nebo pro partnera. Já mám již dlouhá léta nejraději Venus značky Gilette, tuhle klasickou modrou. Geyl na holení mám nejraději s aloe vera. Aloe vera teď rozebírám snad v každém článku. A i dnes si o aloe vera něco řekneme. Nebo vám spíš dám tip na další aloe vera produkt. Opět pěkně prakticky, mýdlo na ruce značky Babaria. Od jedné čtenářky jsem dostala doporučení i na opalovací krémy této značky, ovšem sama jsem ještě nezkoušela. Aloe vera jsem si oblíbila na dovolené, kde aloe vera rostlo na každém rohu, viděla jsem různé kosmetické masky, tipy od youtuberek i blogerek, jak si rovnou rozříznout list aloe vera a je to. U nás takové možnosti nemáme, takže hledám co jde a všechno zkouším. No a nakonec mi aloe vera doporučila i kosmetička. Aloe vera skvěle hojí kůži po depilaci, pomáhá proti zrostlým chloupkům a akné.




A poslední dnešní novinkou jsou sprchové a koupelové krémy značky I love..., která je typická svými originálními vlněmi svých produktů. Pěkná jsou i tuhá mýdla ve tvaru tabulek čokolády. I typická loga ve tvaru srdíček jsou super. Pokud chcete produkty s vůní sladkosti, marshmallow, ovoce a čokoládových dortíků, tohle je to pravé. Já jsem si vybrala Strawberry Cream a Pink Mashmallow. Popisky těchto sprcháčů jsou pravdivé, čili smell delicious & feel delicious. Pokožce dodávají jemnost, hebkost, spolehlivě zbavuje nečistot a zajistí vám voňavou koupel.


A pro dnešek to bude vše, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov